PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 50 tys. ocen
8,2 10 1 50293
8,2 4 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

IMDB to nienajlepsze źródło informacji, zwłaszcza przed premierą odcinka, ale Justin Chatwin, czyli odtwórca roli Steva na stronie wyżej wymienionej stronie jest obsadzony w dwóch ostatnich odcinkach 9 sezonu. Wielu widzów ma nadzieję na ucieczkę Fiony ze Stevem, co wy o tym sądzicie? Ja chciałbym, żeby Fiona dała sobie radę sama. KAŻDY jej były ją oszukiwał, ona sama w sobie jest silna i tak jak Frank, jest jak karaluch, przetrwa wszystko. Twórcy mogliby pokazać, że Fiona ma jaja i da radę bez pomocy kogoś, kto wcześniej ją okłamywał.
Poza tym bardzo liczyłem na powrót Sheili, a nic nie wskazuje na to, że jeszcze ją zobaczymy :(

ocenił(a) serial na 10
cehennem

O cholercia, jak tak, to może się skuszę na obejrzenie tych dwóch ostatnich odcinków :P Ja tam Pana Potrójne Imię zawsze lubiłam, nawet jak był dupkiem, bo z wszystkich partnerów Fiony to on pasował do niej najbardziej ( nie wspominając o tym, że dosyć czynnie angażował się w życie wszystkich Gallagherów; pamiętam jak w pierwszym sezonie zawsze od rana przynosił im kawę i pączki <3). Może i byłoby to nieco naciągane, ale skoro Ian odzyskał Mickiego ( nie powiem, trochę się wzruszyłam na tamtej scenie), swoją Jedyną Prawdziwą Miłość, to czemu Fiona nie miałaby spiknąć się ponownie z JSJ? To byłaby taka całkiem ładna klamra :) Tylko żeby sporządniał nieco i nie pozował na bad boya, bo to całkiem żałosne było xD