PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50747
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Czyżby Amerykanie kopiowali Angielski serial? Oglądałem wszystkie odcinki Angielskiego Shameless i muszę przyznać że jest zrobiony na jak by to nazwać - wysoką Angielską klasę. Pokazuje rzeczywistość typowych Anglików którzy dużo piją i nie zawsze są chętni do pracy:). Mieszkam w Anglii i co dziennie spotykam się z takimi sytuacjami. Fakt jest jeden - Angielska wersja Shameless jest po prostu odlotowa. Nie mogę jej porównywać to US wersji bo jej jeszcze nie widziałem.

ocenił(a) serial na 8
Andrehull_74

Amerykanie często kopiują inne seriale, więc nic dziwnego. : )

Andrehull_74

Tak, to jest amerykańska wersja angielskiego Shameless. Oglądałam oby dwie produkcje- dla porównania i choć jestem ogromną fanką angielskich seriali i filmów to muszę powiedzieć, że bardziej podobała mi się wersja US, jest bardziej jak by dynamiczna i wolę właśnie tych aktorów.

Andrehull_74

US wersja jest lepsza, *UWAGA SPOILERY* tylko mam problem z tym, że niby nie zobaczymy tej aktorki co grała Mandy, bo ci co oglądali wersję UK wiedzą, że odgrywa ona dużą rolę w następnym sezonie, dlatego też podejrzewam, że ten wątek przerzucą na Karen i będzie prawdopodobieństwo, że Frank jest ojcem, w sumie zgadzałoby się z jego trzecim jajem ;].