PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50750
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Odcinek 8.

użytkownik usunięty

Pomijając fakt, że drugi sezon to dno, to nie był taki zły. Szczególnie podobała mi się scena kiedy Sheila zabijała starą Gallagher, no, i wywalenie denerwującego Lipa z domu.

Nie każdy by się zgodził z tym ze 2 sezon to takie dno...nevermind
Mam pytanie o te karykaturalne maski .. jakiś pomysł gdzie można coś takiego dostać ? Ostatnio mam wrażenie jest jakiś boom na takie ..:)
Ktoś da pomocną dłoń ??

użytkownik usunięty
MicScreAm

Lateksowe maski dostępne na allegro - polecam szukać w kategorii "Odzież, Obuwie, Dodatki > Przebrania, kostiumy, maski"

ocenił(a) serial na 8

Nie gadaj. II seria nie jest beznadziejna. Obejrzy 7 Sezon Supernatural, zobaczy, co to znaczy beznadziejny sezon!
Jajca były w odcinku.

użytkownik usunięty
spines

Różnica poziomu pierwszego i drugiego sezonu jest gigantyczna. Co do Supernaturala, to imho 6 sezon był dużo gorszy od obecnego.

ocenił(a) serial na 8

W życiu, Rzecz gustu. nie będę się kłócić.

ocenił(a) serial na 10

Następnym razem zastanów się i ostrzeż przed spojlerem. To nie jest trudne!

użytkownik usunięty
mareczekp2

Ojej, przepraszam, zupełnie nie zwróciłem na to uwagi :/

nie pamiętam już jakoś super dokładnie 1 sezonu, ale 2 wydaje mi się bardziej dynamiczny i taki 'raw'... A już na pewno nie widzę rażącej przepaści wobec pierwszej serii. Co do masek, o kurka, ale na allegro sprzedają tandetę, aż szkoda to obśmiewać. Te ceny to już kabaret :D
Ale dzięki temu wiedziałem czego szukać i znalazłem za granicą także zadowolonym

Może przepaści dużej nie ma między 1 a 2 sezonem ale najnowszy odcinek był zdecydowanie poniżej przeciętnej. Nic, dosłownie nic się nie działo, nawet mi się na chwilę przysnęło. Jak serial w całości uwielbiam to ten odcinek - szkoda gadać, mam nadzieję, że następne będą tylko lepsze.

ocenił(a) serial na 7

kto wie co frank wacha z tym bezdomnym ogladajac trening?