PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50733
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Sezon 9ty

ocenił(a) serial na 10

Nie zgadzam się z opiniami ludzi na temat 9-ego sezonu i tego, że serial się "stacza" i nie da się go uratować. Szczerze się zastanawiam, jakby można by zrobić lepszy sezon. Słuchajcie, w życiu tak przecież bywa, że dzieciaki alkoholików albo idą w ślady rodziców albo nie, dlatego są pokazane w nim wzloty i upadki. To jest serial o prozie życia w domu, w którym jest alkohol i narkotyki, kiedy wszystko się wali na głowę.... A pózniej przez moment znów jest dobrze.

ocenił(a) serial na 10
kochanie445

Ja również się nie zgadzam z tymi niepochlebnymi opiniami, wciąż jest to jeden z moich ulubionych seriali i jeden z nielicznych, który wzbudza we mnie jakiekolwiek emocje. Właśnie skończyłam oglądać 12-ty odcinek ze łzami w oczach, po raz kolejny... Zawsze uwielbiałam ten serial właśnie za to, że potrafi i wzruszyć, i rozśmieszyć. Jasne, ma swoje wady, lepsze i gorsze wątki, ale jakieś teksty, że stacza się na dno, to lekka przesada...

ocenił(a) serial na 10
Zuzhet88

Dokładnie, jakie masz odczucia do ostatniego odcinka? Ja dopiero dzisiaj obejrzałam, bo jakoś nie chciałam go widzieć...
Ale cieszę się, że zobaczyłam, strasznie mnie irytuje ta Tami. Nie wiem, jak ten Lip z nią wytrzyma...