PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50750
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Gorąca informacja prosto ze stacji Showtime! Telewizja zamówiła nowe sezony dla trzech swoich seriali, które emitowane są w midseason. W przyszłym roku z nowymi odcinkami powrócą: "Californication", "Shameless" i "House of Lies".

Showtime czuje sie w niedzielne wieczory bardzo pewnie. Jesienią świetnie radziły sobie: "Dexter" i "Homeland". W midseason stałą widownię gromadzi trójka: "Californication", "Shameless" i debiutancki "House of Lies", dlatego nie dziwi, że Showtime postanowiła zamówić dla nich kolejne sezony.

Najlepszą oglądalność ma "Shameless", który gromadzi przed telewizorami niemal 5 mln widzów, co jest wzrostem o 30 procent w porównaniu z pierwszym sezonem. "Californication" w porównaniu z czwartą serią notuje wzrost o 10 procent. Z kolei debiutanckie "House of Lies" dopiero się rozkręca, a kredyt zaufania w postaci zamówienia drugiego sezonu może tylko pomóc oglądalności.

lampard22

Powiem Ci szczerze, że jak dla mnie zajebista informacja:) pozdrawiam serdecznie fanów Shameless

ocenił(a) serial na 9
lampard22

Zgadza sie, David Nevins z Showtime dal zielone swiatlo dla nowego sezonu. Swoja droga Shameless jest naprawde bardzo promowane w Stanach. Emmy Rossum zaliczyla w styczniu chyba polowe talk show :). Ze swej strony polecam ten: http://www.nbcnewyork.com/video/#!/shows/newyorklive/NYCs-Own-Emmy-Rossum-Stars- In-Shameless/138132948

ocenił(a) serial na 10
lampard22

To jest rewelacyjna wiadomość!

ocenił(a) serial na 7
lampard22

wiadomo, ze showtime nie utnie serialu na 2 sezonach. beda ciagnac do usranej smierci az poziom spadnie calkiem w dol(dexter, weeds, californication)
najbardziej pazerna na kase stacja telewizyjna ever

ocenił(a) serial na 8
danteusz

Mnie to cieszy bo nie chciałbym się pożegnać z shameless po 2, 3 sezonie. jak będzie 6 to pomyślę wtedy czy poziom spadł i czas przestać oglądać. Weeds rzeczywiście ostatnimi czasy słabawy ale nowy sezon californication jak dla mnie świetny. Dużo lepszy na razie niż 3 a zwłaszcza 4