PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 50 tys. ocen
8,2 10 1 50484
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Jestem ciekaw co w drugim sezonie wymyślą mam nadzieje ze Fiona nie będzie z tym lalusiowatym policjantem :) Steve może jednak nie ucieknie i zagra jeszcze w drugim sezonie :)

Robson8080

Jest już pierwszy odcinek drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
pan_dziejaszek

heh ... myślałem, że będę pierwszy :]

pan_dziejaszek

ze co? ma byc 8 stycznia 2012

Melody86

Jest już w sieci.

pan_dziejaszek

rzeczywiscie ale w marnej jakosci; w sumie jak to mozliwe? ;]

ocenił(a) serial na 9
Melody86

"marnej jakości" no nie wiem, to jest DVDSCR i jakość raczej niczym nie będzie odbiegać od tej, która ukaże się w necie 8 stycznia.
A to, ze odcinek wyciekł do netu przed premierą to żadna nowość, dla takiego Dextera to już tradycja, ze pierwszy odcinek jest dostępny kilka tygodni przed premierą ...

ocenił(a) serial na 8
gambitx7

Ja za czekam do 8 stycznia lub dłużej bo na pewno będzie trzeba zaczekać na napisy :( ale też mam nadzieje ze znajdzie się osoba która będzie tłumaczyła na bieżąco :) że nie będzie trzeba czekać tydzień na tłumaczenie :) pozdrawiam Grupę Hatak hehe

ocenił(a) serial na 9
Robson8080

Pierwszy sezon tłumaczyly dwie osoby, więc nie było powodów do narzekań, obecnie morgoth82 już tłumaczy ...

ocenił(a) serial na 8
gambitx7

na napisy 24 jest 0% :(

gambitx7

ogladam bez napisow ale zauwazylam, ze w shameless zdarzaja sie w tlumaczeniu glupie pomylki zabierajace sens z kontekstu, nie mniej jednak fajnie ze komukolwiek chce sie robic za friko tlumaczenia dla ludzi, ktorych nawet nie zna :)

ocenił(a) serial na 8
gambitx7

jak sie pojawią angielskie napisy to zrobi pl morgoth82 z tego co mi pisał to dopiero 8 stycznia sie pojawią :(

ocenił(a) serial na 9
gambitx7

Shameless, Dexter, Californication - pierwsze odcinki sezonów seriali stacji Showtime wyciekają do neta wcześniej, aż się chyba zainteresuję o co w tym chodzi, czy to jakiś sposób promocji czy co

ocenił(a) serial na 9
pan_dziejaszek

to gdzie mogę znaleźć ten pierwszy odcinek? Bo już dawno nie czekałem tak na żaden serial, czekam jak na swój kultowy serial Bracia i Siostry :D

bartekdo1

http://lmgtfy.com/?q=shameless+s02e01

ocenił(a) serial na 8
pan_dziejaszek

Kurcze nadal 0% nic się nie rusza na napisy24 :( jak znajdziecie gdzie indziej napisy do podajcie link z góry dziękuje :)