Jestem ciekaw co w drugim sezonie wymyślą mam nadzieje ze Fiona nie będzie z tym lalusiowatym policjantem :) Steve może jednak nie ucieknie i zagra jeszcze w drugim sezonie :)
"marnej jakości" no nie wiem, to jest DVDSCR i jakość raczej niczym nie będzie odbiegać od tej, która ukaże się w necie 8 stycznia.
A to, ze odcinek wyciekł do netu przed premierą to żadna nowość, dla takiego Dextera to już tradycja, ze pierwszy odcinek jest dostępny kilka tygodni przed premierą ...
Ja za czekam do 8 stycznia lub dłużej bo na pewno będzie trzeba zaczekać na napisy :( ale też mam nadzieje ze znajdzie się osoba która będzie tłumaczyła na bieżąco :) że nie będzie trzeba czekać tydzień na tłumaczenie :) pozdrawiam Grupę Hatak hehe
Pierwszy sezon tłumaczyly dwie osoby, więc nie było powodów do narzekań, obecnie morgoth82 już tłumaczy ...
ogladam bez napisow ale zauwazylam, ze w shameless zdarzaja sie w tlumaczeniu glupie pomylki zabierajace sens z kontekstu, nie mniej jednak fajnie ze komukolwiek chce sie robic za friko tlumaczenia dla ludzi, ktorych nawet nie zna :)
jak sie pojawią angielskie napisy to zrobi pl morgoth82 z tego co mi pisał to dopiero 8 stycznia sie pojawią :(
Shameless, Dexter, Californication - pierwsze odcinki sezonów seriali stacji Showtime wyciekają do neta wcześniej, aż się chyba zainteresuję o co w tym chodzi, czy to jakiś sposób promocji czy co
to gdzie mogę znaleźć ten pierwszy odcinek? Bo już dawno nie czekałem tak na żaden serial, czekam jak na swój kultowy serial Bracia i Siostry :D