PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 51132
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Właśnie wciągnąłem 1 sezon, który jest po prostu mega. Pewnie z czasem wciągnę też drugi sezon, ale zawczasu pytam. Jaki ma poziom?

ocenił(a) serial na 9
lpojar

dla mnie jest lepszy niz pierwszy :)

ocenił(a) serial na 9
lpojar

moim zdaniem również jest lepszy niż pierwszy:)

lpojar

No to ja się wyłamię. Jest słabszy. Powiem więcej - różnica jest ogromna. Pierwszy sezon pochłonąłem w kilka dni, oglądając drugi wytrzymałem do ósmego odcinka... Po wielu miesiącach przerwy postanowiłem obejrzeć pozostałe 4 odcinki i spróbować z trzecim sezonem, ale optymistą nie jestem. Wiele wątków zostało przerysowanych do granicy tolerancji, przez co serial stracił, przynajmniej w moim odczuciu, ten znakomity klimat z pierwszego sezonu. Ale jak widać po opiniach na FW większość jest zachwycona, więc wiesz.... jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz.

ocenił(a) serial na 8
Mikez

Mam podobne odczucia, 3 seria jest jeszcze słabsza. Mamy taki ''amerykański,, w złym znaczeniu tego słowa klimat. Ale jako że planuje zostać świętym będę cierpiał i obejrzę ja do końca.

lpojar

A ja uważam że serial trzyma cały czas taki sam poziom zajebistości :)

ocenił(a) serial na 10
lpojar

Wg mnie sezon pierwszy był bardzo dobry, drugi słabszy, ale za to trzecim sezonem wrócili do formy :)

ocenił(a) serial na 10
lpojar

Wg. mnie obydwa sezony są na podobnym poziomie. Oczywiście w każdym sezonie były słabsze odcinki. Mnie. np. denerwowały wątki z Monicą, przynajmniej te w pierwszej serii...

ocenił(a) serial na 10
lpojar

Pierwszy był faktycznie lepszy od 2,ale trzeci jest naprawdę bardzo dobry. Warto jest przemęczyć drugi, chociaż od chyba 7 czy 8 odcinka się rozkręca i końcówka jest lepsza.