Właśnie wciągnąłem 1 sezon, który jest po prostu mega. Pewnie z czasem wciągnę też drugi sezon, ale zawczasu pytam. Jaki ma poziom?
No to ja się wyłamię. Jest słabszy. Powiem więcej - różnica jest ogromna. Pierwszy sezon pochłonąłem w kilka dni, oglądając drugi wytrzymałem do ósmego odcinka... Po wielu miesiącach przerwy postanowiłem obejrzeć pozostałe 4 odcinki i spróbować z trzecim sezonem, ale optymistą nie jestem. Wiele wątków zostało przerysowanych do granicy tolerancji, przez co serial stracił, przynajmniej w moim odczuciu, ten znakomity klimat z pierwszego sezonu. Ale jak widać po opiniach na FW większość jest zachwycona, więc wiesz.... jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz.
Mam podobne odczucia, 3 seria jest jeszcze słabsza. Mamy taki ''amerykański,, w złym znaczeniu tego słowa klimat. Ale jako że planuje zostać świętym będę cierpiał i obejrzę ja do końca.
Wg mnie sezon pierwszy był bardzo dobry, drugi słabszy, ale za to trzecim sezonem wrócili do formy :)
Wg. mnie obydwa sezony są na podobnym poziomie. Oczywiście w każdym sezonie były słabsze odcinki. Mnie. np. denerwowały wątki z Monicą, przynajmniej te w pierwszej serii...