Witam wszystkich fanów Shameless. Na poczatku powiem, ze serial wciagnal mnie niesamowicie i obejrzalem wszystkie odcinki w jeden dzien. Ale może teraz krótko o ostanim odcinku. Troszeczke slabszy niż poprzedni i dosyc przewidywalny. Wiadome bylo, ze Fiona zostanie z rodzinka. Oczywiscie swietny Frank jak zwykle poobijany i na koncu dal sobie naszczac na glowe w ramach przeprosin. Ciekawi mnie jak sie potoczy dalej akcja ze Steavem. Ogolie odcinek tak 6/10 ale i tak z niecierpliwocia czekam na drugi sezon tego serialu.
Z tego co mi się wydaje to w wersji UK postać Steve'a pojawiła się tylko w pierwszej serii. Jak będzie w wersji US tego nie wiem. Nie zmienia to faktu, że Shameless to jak na razie najlepszy serial 2011 roku
z tego co czytałam Steve nie pojawi się w drugim sezonie, pewnie bedą jakieś wzmianki o nim w dialogach między bohaterami, ale osobiście nie pojawi się w żadnym odcinku. (jest to informacja nie potwierdzona oficjalnie, więc nie jestem jej stuprocentowo pewna a co za tym idzie, nie ponoszę odpowiedzialności za ew. konsekwencje tych słów, np. nazwanie mnie kłamcą ;p, przeczytałam o tym na jakimś amerykańskim portalu poświęconym serialom).pozdrawiam
W wersji UK Steve zagrał w 1 i 2 sezonie (ostatni odc z nim to 2x10), tam również musiał opuścić Fione, ale trochę z innych powodów (nie chcę tutaj spoilerować).
Tak jak anae wyżej pisze nie zobaczmy go w 2 serii i będą jedynie o nim wzmianki. Szkoda.