PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237758
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

2 sezon

ocenił(a) serial na 10

ktos moze wie kiedy dokladnie bedzie pierwszy odcinek z sezonu 2-ego??

ocenił(a) serial na 10
shanon1

dokładnej daty nie znam, aczkolwiek zdjęcia zaczęły się w maju, a odcinki z tego co mi wiadomo zostaną wyemitowane we wrześniu. czyli wielkimi krokami zbliżamy się do 2. sezonu :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
mosaic88

nie no coś Ty :)
jeszcze telewizja tego nie wyemitowała.

ocenił(a) serial na 9
midnitevultures

w sumie fakt, zmylilo mnie to ze pojawia mis ie informacja najblizszy odcinek trzeci... niemniej jednak dzieki za uswiadomienie ;)

ocenił(a) serial na 10
shanon1

Gdzieś słyszałam, że 25 lipca, ale nie jestem pewna. Choć byłoby świetnie :D

ocenił(a) serial na 8
shanon1

wikipedia mówi jedynie, że jesienią tego roku... dokładną datę chyba dopiero poznamy.

ocenił(a) serial na 8
shanon1

w przyszłym roku, powiedziane na bbc po ponownej emisji "the great game" + Sue Vertue przepraszała przez twittera. no, to sobie jeszcze poczekamy.

ocenił(a) serial na 10
shanon1

Będzie w 2012 bo jest opóźniony przez prace nad Hobbitem.

shanon1

Zdjęcia zostały przerwane przez zamieszki w Londynie ;(

Anor

Tylko zawieszone. Kręcą już dalej. :D

Caroline_9

Super ;p

shanon1

Wiem, że to trochę nie na temat, ale z drugiej strony, nie chcę zakładać nowego tematu. Wie ktoś może, gdzie można oglądnąć odcinek specjalny - Unaired Pilot ?

ocenił(a) serial na 10
Iluzjonistkaa

Też go szukałem i z tego co widzę to on nie został nawet wyemitowany. Nawet na napisy24 nie ma tłumaczenia, ale mam nadzieję ze się mylę. Jeśli ktoś wie cokolwiek na ten temat to podpisuję się pod pytaniem i proszę o podanie adresu. Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
rafi172

Szukaliście na youtubie? Wiem, że gdzieś oglądałam i chyba właśnie tam. Niestety, był tylko po angielsku, bez żadnych napisów. Ale warto było, choćby tylko dla sceny z pijanym Sherlockiem :D

ocenił(a) serial na 10
Iluzjonistkaa

Można wpisać "sherlock unaired pilot online" w google. Żeby daleko nie szukać - druga czy trzecia pozycja, strona o wdzięcznej nazwie "ganjavideo". Odcinek działa, choć szata strony dość pretensjonalna... Tam jednak też jest bez napisów.

shanon1

Pierwszy odcinek dopiero w styczniu 2012, ale niedawno pojawiła się już pierwsza zapowiedź. :)

http://www.youtube.com/watch?v=2IJv1M8GdH4&feature=related

ocenił(a) serial na 9
shanon1

Niestety, sezon przesunięty na 2012 rok, zarówno Martin Freeman, jak Benedict Cumberbatch grają w "Hobbicie", co wpłynęło na realizację "Sherlocka". Przynajmniej wiadomo, kto będzie grał Irenę Adler w "Skandalu w Belgravii" - Lara Pulver, znana m.in. z "True Blood", gdzie grała wróżkę chrzestną Sookie Stackhouse. Czekam :)

ocenił(a) serial na 10
nikanike

jeeej już nie mogę się doczekać <3