PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238263
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Już drugi raz podszedłem do tego serialu. Przeważnie kiedy coś zaczynam oglądać to staram się też kończyć. Obejrzałem całe 3 sezony, które swoją drogą strasznie mnie zmęczyły i mniej więcej w połowie 1 odcinka, 4 sezonu dosłownie pękłem - nie da się tego oglądać. Myśląc o tym serialu przychodzą mi do głowy tylko 3 słowa - głupkowaty, naiwny, żałosny. Rozumiem że coś może być nie w moim typie. Gra o Tron tez mi się nie podoba ale rozumiem że jeżeli ktoś lubi takie klimaty to może to być dla niego świetny serial i chcąc nie chcąc rozumiem wysokie oceny GoT. Natomiast tak wysokich ocen Sherolocka ni cholery nie rozumiem. Dla mnie jest to jeden z najgorszych serial jakie w życiu widziałem. Jeżeli jakiś fan zechce mi wytłumaczyć na czym polega fenomen serialu Sherlock to chętnie poznam jego zdanie.

ocenił(a) serial na 9
SL4

To trochę tak, jakbyś zapytał kogoś dlaczego śmieszy go ten kawał skoro Ciebie nie śmieszy. Nie da się tego wytłumaczyć, po prostu można mieć inne poczucie humoru i nie ma na to logicznego wytłumaczenia:)