PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238090
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

JANINE WTF

ocenił(a) serial na 10

CO JEST????????????!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Derry_Holmes

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................... .....................

ocenił(a) serial na 10
Derry_Holmes

Nawet nie wiesz jak tęskniliśmy Mr. M.

ocenił(a) serial na 10
lkulka

Mr. M jak to cudownie brzmi....

ocenił(a) serial na 10
Derry_Holmes

Bogu dzięki, że obejrzałem na żywo, bo na taki spojler na bank bym gdzieś trafił :DDDDD

Derry_Holmes

http://www.filmon.com/tv/cbeebiesbbc-four leci program o SH :D

ocenił(a) serial na 10
nituska

Dzięki za link:) Oglądam

ocenił(a) serial na 10
Derry_Holmes

Czy wy naprawdę oglądaliście to i w drugim okienku pisaliście komentarze na filmwebie? Haha o matko. Ja tylko siedziałam i się ekscytowałam, wkurzałam się jak w najciekawszych momentach mi się zacinało. Ja nie załapałam przez to czy Sherlock z tą JANINĄ był na serio czy nie, wydaje mi się, że nie, ale nie wiem na pewno. Mam nadzieję, że nie było to nic na serio, to była tylko gra z jego strony?
Odcinek super

kasiaaaa

On wykorzystał ją aby dostać się do Magnusena..
Tak było też w książce

kasiaaaa

Wykorzystał ją, ale nie w seksualny sposób oczywiście - nawet się z sobą nie przespali :)

ocenił(a) serial na 10
elfka77

Tak się własnie nad tym zastanawiałam... mam nadzieje i sądzę, że NIE!

czarna_mamba_9

W szpitalu Sherlock powiedział jej przecież, że chciał czekać z tym do ślubu ; )

ocenił(a) serial na 10
elfka77

Jakoś nie wyłapałam :P Och Sherlock...:P:P

kasiaaaa

BTW widzieliście reakcja Johna na ich relację?

ocenił(a) serial na 10
elfka77

LOL the best :D

ocenił(a) serial na 8
elfka77

Tak, to było coś w rodzaju: Sherlock, really?! WHAT THE ... are u doing? Jak słodko, zaraz rzygnę tęczą. Buzi, buzi, TFU!

ocenił(a) serial na 8
Derry_Holmes

Mnie osobiście wątek "Sherlock ma serce i wszystkich lofcia" po prostu miażdży. Wolę chyba wartką akcję, zagadki kryminalne a nie relationshipy. W ogóle sh który ma dziewczynę, przytula johna, tańczy, wymiotuje jest tym czym dżdżownicy deszcz . ;)

Butarjah

Ale on nie był z nią na serio, chciał ją tylko wykorzystać:P A poza tym fani czytający opowiadania mówili, że taki wątek miał miejsce w kanonie, so...