PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237938
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Tylko nie mówcie, ze w 2013 roku :/

ocenił(a) serial na 7
pitixpl

Mam nadzieję, że będzie w 2013 roku.

Eriu

raczej nie będzie bo przecież popełnił samobójstwo.

ocenił(a) serial na 9
piter25

A oglądałeś ten odcinek do końca? ;)

proud_pl

A sorki za taki wpis miałem taką wersje tego ostatniego odc,że nie było ostatnich sekund filmu.I dlatego zastanawiałem się jak może byc 3 sezon

ocenił(a) serial na 9
piter25

Ostatnia minuta piter :X ale nie spojlerujmy

ocenił(a) serial na 9
Eriu

Chociaz jak jeden ocinek trwa 1,5 godziny to trzeba trochę czasu poświecic na zrealizowanie go.

ocenił(a) serial na 7
pitixpl

Moffat robi jeszcze Doctora Who, który ma 12 odcinków + odcinek świąteczny. Poza tym w przyszłym roku jest 50 rocznica powstania Doctora Who i na pewno będzie też zajęty przygotowaniami do obchodów, a podobno ma się sporo dziać.

Mam nadzieję, że jednak Moffowi uda się tak zgrać harmonogram, że zdążą nakręcić Sherlocka tak żeby był na początku przyszłego roku.

Trzeci sezon będzie, bo został zamówiony razem z drugim.

ocenił(a) serial na 10
Eriu

Raczej to mało prawdopodobne, żeby serial pojawił się na początku 2013, raczej w połowie.
Bo nie tylko Moffat jest zajęty. Również Benedict Cumberbatch i Martin Freeman są obecnie zajęci.
Najważniejsze, że nowy sezon się pojawi :)

ocenił(a) serial na 9
Miss_Catherine

Ok dzieki za info :D

ocenił(a) serial na 7
pitixpl

Mam pytanie odbiegające nieco od tematu, a mianowicie: czy ktoś z Was zna tytuł piosenki pojawiającej się na początku 11 minuty "The Reichenbach Fall"?

panna_dygotka

Nina Simone - Sinnerman http://www.youtube.com/watch?v=Bn5tiuZU4JI

Zamierzam sobie z tego zrobić dzwonek na komórkę :D

ocenił(a) serial na 7
Nela

Wielkie dzięki :-). Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
pitixpl

sezon trzeci był chyba kręcony wtedy kiedy w sezon drugi, więc mam nadzieję, że niedługo :)

pitixpl

Może nie będzie tak źle!
Moffat dla Guardiana:
"Sherlock will be back for a third series of three 90-minute episodes, hopefully before the year is out"
Źródło: http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/2012/jan/20/steven-moffat-sherlock-doctor -who?INTCMP=SRCH
:D

ocenił(a) serial na 10
Caroline_9

Kocham Cię za ten news! <333

ocenił(a) serial na 5
Caroline_9

Ahhh! ^__^ Mam nadzieję, że naprawdę jest na to szansa!

Caroline_9

Niestety, chyba jednak nie :( Najlepsze, na co możemy liczyć to pierwsza połowa 2013.