PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237989
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

http://www.wirewax.com/sherlock
Biedna pani H. Może zrobi Sherlockowi krzywdę patelnią?

mandyS

A patelnią wywijałaś? xD
Zaraz zaczną się zakłady kto pierwszy się na nim wyżyje. Ja obstawiam Johna. Mrs. Hudson może się wydzierać ale w końcu pewnie zacznie płakać, zemdleje albo go przytuli ;)

ocenił(a) serial na 10
Ofeflia

Tak, przytulić Sherlocka to musiałoby być komiczne tzn jego reakcja ;)

ocenił(a) serial na 10
__luthien__

Ja stawiam, że oberwie od Johna, Pani H, będzie chciała go zgnieść w uścisku, Lestrade tez może ciekawe zareagować. Nie chcę już wspominać o Sally i Andersonie, który chyba został jego fanem. Ciekawe czy nadal pracuje w policji czy może zrezygnował po "śmierci" Sherlocka.

__luthien__

Jak ja nie moge doczekac sie pierwszego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Ofeflia

Ja już czuję że dostaję na głowę przez to czekanie, a tu jeszcze tyle czasu. Eh trzeba jakoś odreagować, na szczęście po drodze jest Hobbit czyli znów duet Sherlock/Dr Watson czy jak kto woli najciekawszy duet aktorski Cumberbatch/Freeman. To będzie piękny początek roku :D

ocenił(a) serial na 9
Ofeflia

haha aż tak nie poleciałam xD ale wewnątrz mnie aż kipiało podczas oglądania zapowiedzi..ta radość, że już niewiele czasu do premiery. O właśnie tylko żeby moja kochana pani Hudson zawału nie dostała! Wredny dziad z tego Sherlocka! ;) a Anderson biedak tak się zapuścił, kiedy dowiedział się o "śmierci" Sherlocka.

mandyS

Teraz odliczam dni do świąt, już doczekać się nie mogę (prezent: oba sezony na dvd xD), ale zaraz po tym jest czekanie na Sherlocka ;) poczekam jednak na polską premierę i postaram się omijać spoilery.

ocenił(a) serial na 9
Ofeflia

Ja odłączam internet z nowym rokiem by się uchronić od spojlerów, inaczej z moim pechem to raczej pewne by było,że przeczytam coś czego bym wiedzieć nie chciała! ;) hah też 2 sezony na dvd dostanę, miałam o tym nie wiedzieć ale cóż przede mną nic się nie ukryje ;) teraz się niecierpliwimy, a później rozpacz że tak szybko się skończyło.

mandyS

Wlasnie dlatego wole dlugie czekanie niz tesknote tuz po obejrzeniu nowego sezonu i czekaniem na nowy ;)
Ps. Ja sama sobie zamowilam jak reszte xD moze bez niespodzianek ale za to wiem ze sie uciesze ;)

ocenił(a) serial na 10
Ofeflia

A wiadomo kiedy będzie czwarty sezon? Za rok? Dwa? Trzy? Dziesięć?

ocenił(a) serial na 9
lkulka

Na razie żadna data nie została potwierdzona, ani nawet z tego co słyszałam oficjalnie nie zamówili jeszcze sezonu 4...tylko aktorzy wyrazili chęć jego zrobienia. Zobaczymy jak to wyjdzie, pewnie nie prędko odbędzie się premiera, bo Martin i Benedict są teraz "rozchwytywani" przez inne produkcje ...mam tylko nadzieję, że to czekanie nie będzie trwało 2 lata tak jak to było w przypadku 3 sezonu. Ani "dziesięć", wtedy chyba bym sobie od razu w łeb palnęła ;)

lkulka

Na facebooku niektórzy fani przestarszyli się, że to ostatni sezon, gdyż w ostatnim newsie pojawiło się takie zdanie "Official synopsis of Series Three finale 'His Last Vow' released!" - co o niczym wcale nie świadczy xD

ocenił(a) serial na 1
lkulka

Martin w wywiadzie coś wspominał, że zabierają się za produkcje co półtorej roku... ale ile w tym prawdy...? ;)

użytkownik usunięty
lkulka

Mam nadzieję, że Sherlock oberwie od pani Hudson z patelni prosto w ten zakuty łeb. Komu jak komu, ale należy mu się, nie ma co. John powinien poprawić (albo na odwrót :P). Nie mniej jednak stawiam, że to John przywali Holmesowi, a pani Hudson jedynie lekko zemdleje, albo (co parę osób już pisało) wyściska go za wszystkie czasy. Cóż, trzeba czekać. Oby Moffat nie zawiódł (choć znając go - nie zawiedzie).

ocenił(a) serial na 10

Na 100% nas nie zawiedzie. Ciekawe jak dużą część odcinka będziemy poznawać historię Sherlocka i jego powrót do poszczególnych osób.