Sherlock

2010 - 2017
8,5 243 tys. ocen
8,5 10 1 243392
8,0 39 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Według polskiej strony BBC premiera trzeciego sezonu w Polsce będzie 12.01.2014 o 22:00 na
BBC Entertainment.
http://www.bbcpolska.com/szukanie-programu?p=sherlock

ocenił(a) serial na 10
lkulka

jakim cudem skoro oficjalna data premiery jest 19.01.2014

ocenił(a) serial na 10
mikekenka

Nie wiem jakim, ale tak twierdzi ta strona.

ocenił(a) serial na 10
lkulka

wcale się nie obrażę jeśli okaże się to prawdą :)

mikekenka

To oficjalna data premiery w USA, nie w UK.

ACCb

Teraz tylko możemy się zastanawiać, czy BBC uraczy widzów brytyjskich wcześniej, czy zrobi premierę równolegle na wszystkich swoich stacjach, jak to ma byc z odcinkiem jubileuszowym "Doctora Who". Na stronie BBC nadal nie ma żadnej informacji...

ocenił(a) serial na 10
ACCb

Oby ta data była prawdziwa. Musi być i tyle. Nawet jest już jednozdaniowy opis pierwszego i drugiego odcinka.

ACCb

Moim zdaniem BBC zrobi tak samo jak z Doctorem- premiera w UK i w pozostałych krajach odbędzie się tego samego dnia, no ale poczekamy, zobaczymy. Biorąc pod uwagę to, że ogłaszają już datę premiery w Polsce, myślę że informacja na stronie BBC to kwestia dnia, może dwóch :)

meAlancholic

Byłoby to dla fanów znacznie prostsze - nie musieliby unikać internetu w czasie między premierą w UK a polską :-)
Jednak jakoś nie sądzę, "Doctor" to "Doctor", jego 50-lecie to wydarzenie wyjatkowe i niepowtarzalne. Dlatego wydaje mi się, że brytyjska BBC wyswietli "Sherlocka" wcześniej niż polska "BBC Entertainment". Zwykle poślizg wynosi ok. dwóch tygodni. Biorąc pod uwagę powtórkę 2 serii "Sherlocka" od 29 listopada - oraz premierę 1 odcinka w Londynie 15 grudnia - wypada mi z wyliczeń, że 22 lub 29 grudnia to najbardziej prawdopodobna data emisji "The Empty Hearse". Chyba że zdecydują się już na 15 grudnia, żeby uniknąć wycieku odcinka po projekcji filmowej... 8 grudnia kończy się sezon "The Paradise"...
Dość spekulacji, rzeczywiście w ciagu kilku dni powinniśmy się dowiedzieć :-)

ocenił(a) serial na 10
ACCb

dobrze że to już jest kwestia dni a nie miesięcy :)

ocenił(a) serial na 10
lkulka

Premiera na BBC One będzie jeszcze w grudniu. Prawdopodobnie w święta, wg twittera BBc i radiotimes.