PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 239 tys. ocen
8,5 10 1 238715
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Zbyt wiele razy serial zamiast do myślenia, zmusza widza do litościwego opuszczenia zasłony milczenia na "rozwiązania" zagadek przez mistrza dedukcji. No właśnie, te błyskotliwe "rozwiązania", to hipotezy, które logicznie myśląc, mimo iż są 1 z 1000 możliwych rozwiązań, zawsze okazują się być tymi jednymi, prawdziwymi.
Dodatkowo -2 gwiazdki za przypodobywanie sie gejowskiemu lobby i niezjadliwą facjatę aktora grającego Sherlocka Holmesa.

1
kasiaaaa

Wiesz ja myślę że autor tego tematu jest chyba lekko sflustrowany...Albo zazdrosny o popularnośc Bena... Albo dwa na raz... I niech on i jemu podobni mężczyźni zrozumieją, że niektórym kobietom podobają się inni mężczyźni niż jakiś wymuskany model z reklamy Calvina Kleina czy Cristiano Ronaldo... Tak wogóle to nie wiem jak można sądzic, że Benedict ma "niezjadliwą facjatę" (i tak napisac - masz rację, to prymitywne) chociaż po jednym odcinku serialu... Ja od razu przepadłam, uważam go za nieziemsko przystojnego;)
Wogóle zauważam że dzisiaj częśc ludzi upredza sie do innych za nic, zachowują się jak dzieci... Masz rację, to chore...

czarna_mamba_9

Ja tam na poczatku nie zwracalam uwagi na jego urode, dopiero po kilku tygodniach i wszystkich odcinkach mi sie zaczal podobac :)

LadyDarkness

;) Ja od razu w pierwszym odcinku, ale w czasem podoba mi się coraz bardziej;)

arianpawel

Trudno mi się wypowiadac, choć bardzo lubie tych aktorów a oglądalam 2-3 odcinki i porównywalam do pierwowzorow zagadek... ;-)