PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237963
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Sherlock 3

ocenił(a) serial na 8

Wiadomo kiedy nowy sezon ?

ocenił(a) serial na 10
sweetgirl_fw

prawdopodobnie jesień 2013

ocenił(a) serial na 8
twitchy

nie !!!!!!!!!!!! nie wytrzymam tyle :/

ocenił(a) serial na 10
sweetgirl_fw

znam ten ból, trust me : <

użytkownik usunięty
sweetgirl_fw

Ja również..
Wolałabym, aby był dostępny raczej na początku 2013, a nie na jesień. O ile nie później.

Mam również nadzieję, że Benedict nie zmieni się za bardzo fizycznie do czasu kręcenia trzeciego sezonu, bo chyba jeszcze nie kręcą.
Ostatnie zdjęcia pokazują, że wygląda bardziej, hmmm, statecznie niż jak go pamiętam z "Sherlocka", gdzie jego sylwetka była smukła ;) a wygląd przyjemnie młodzieńczy.

ocenił(a) serial na 10

Właśnie wczoraj był pierwszy dzień zdjęć :D

ocenił(a) serial na 10
JennySparrow

dziś pierwszy dzień kręcili na zewnątrz w Bristolu, podobnież masakra, bo fani co chwila strzelali fotki i wrzucali na neta ... podobnież utrudniali kręcenie scen
btw, wieść niesie, że w 3 sezonie w jednej z ról wystąpi partnerka życiowa Martina Amanda

ocenił(a) serial na 10
justaaaa

Skąd to wiesz? Znalazłaś jakieś?

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Postać jaką gra Amanda podobno ma na imię Mary. Tak miała na imię żona Watsona - Mary Morstan. Tu jest z Benedictem na zdjęciach. Tak, to ona.
http://25.media.tumblr.com/2617966f2c5db68421d5310d0cce2649/tumblr_mk9k95T0Km1r9 euqko3_1280.jpg
http://24.media.tumblr.com/ea42edf53020a6c9e82c9744beb1c0fe/tumblr_mk9k95T0Km1r9 euqko5_1280.jpg

ocenił(a) serial na 10
gosiek_91

Dzieki :) chyba nie zgodzila sie na to by jej facet byl z kims innym na planie ;)

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

W serialu...

ocenił(a) serial na 10
gosiek_91

Skoro tak nazwya się żona Wastona i o na tu będzie grać tos ię można domyślić, że John ożeni się już w tym sezonie :D

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

piszą na stronach thisisbristol a do tego wczoraj ludzie na twiterze na żywca wrzucali zdjęcia i relacjonowali... na YT też widziałam jakiś krótki filmik ... oj ciężko im się będzie kręcić tą serię w plenerze ;)

ocenił(a) serial na 10
justaaaa

Podałabyś link do tego filmiku? :)

ocenił(a) serial na 10
JennySparrow

Dolaczam sie do prosby... :)

ocenił(a) serial na 10
JennySparrow

na dailymail co uk jest cały artykuł: "Sherlock is back from the dead as series 3 begins filming... with Martin Freeman's girlfriend Amanda Abbington joining the cast" razem ze zdjęciami z wczoraj i filmikiem .. z łatwo go znaleźć :)

ocenił(a) serial na 10
justaaaa

o rety rety, po tym filmiku jeszcze bardziej się nakręciłam! :) Ciekawe po co te meble się palą, bo nie wierzę, że komuś się znudziły i chciał się ich pozbyć. Choć w sumie sceną najbardziej przeze mnie wyczekiwaną jest spotkanie Johna z Sherlockiem i reakcja tego pierwszego... mam nadzieję, że tego nie spalą...

ocenił(a) serial na 10
JennySparrow

mam dziwne wrażenie, że najbardziej wyczekiwaną przez nas scenę nakręcili lub będą kręcić w studio ... nie ma szans, żeby została nakręcona niezauważona ... bo ledwie co ekipa rozłoży się ze sprzętem w plenerze w jakimkolwiek miejscu w U.K. to już na twiterze pojawiają się zdjęcia i relacje z planu ;) pod londyńskim szpitalem "wielkiego skoku" tj. BARTS pewnie teraz dniami i nocami koczują najbardziej zagorzali fani z nadzieją, że znajdą tam odpowiedź na tą zagadkę i gotowi w każdej chwili wrzucić pełną dokumentację na twitera pod tag #setlock ;)) ehh ta technologia 21szego wieku ;)

ocenił(a) serial na 10
justaaaa

Szczerze to nie mam ochoty "przypadkiem" natknąć się na choćby zdjęcie z tej sceny, cały urok minie... :) W sumie byłoby możliwe nakręcenie na dworze, jakby na czas kręcenia zablokowali pobliskie ulice (aczkolwiek mieszkańcy stanowiliby kłopot), albo umieścili zagłuszacze...
Ale nie dziwię się tym fanom, jakbym tam mieszkała i wiedziała, że tu gdzieś niedaleko sobie chodzić będzie Benedict albo Martin.... noo takiej okazji nie przepuściłabym. :)

ocenił(a) serial na 10
JennySparrow

Ja tez nie... Ale z tego co czytalam oni scene wyjasnienia juz dawno maja nakrecona

ocenił(a) serial na 8
justaaaa

A czemu ja nic nie wiem ze krecili w bristolu ? kurcze mieszkam tu 2 lata i taki fail .Jak bym wiedziala to pierwsza tam bym byla :P

ocenił(a) serial na 10
sweetgirl_fw

teraz najbardziej prawdopodobnym terminem jest grudzień 2013 lub początek 2014

ocenił(a) serial na 10
justaaaa

Szkoda, że tak późno. Steven Moffat kręci teraz Pięćdziesiątkę z Doctorem Who, a Sherlock w Polsce będzie długo długo po premierze.... :((
Gorzej jak roztrąbią o tym albo napiszą nam na filmwebie sensacje pierwszego odcinka...

PS Nie bierze mnie odcinek z Irene. Wtedy ten serial jest za bardzo 'kobiecy;' i trochę mniej w tym kryminału. Bez niej chłopaki trzymają fason i nie jest pospolicie jak to w serialach.
Pierwszy taki, w którym kobiety schodzą bohaterowi z drogi ;)

Zaiste ciekawy będzie odcinek, w którym to John spotka się ze swym przyjacielem. Może nawiążą do ostatnich słów Johna: "zrób dla mnie jedno, chcę byś nie był martwy". ;))
Kocham ich, czekam z mega niecierpliwością <3

ocenił(a) serial na 10
Mischka_fw

niestety tłumy gapiów na planie już zadbały częściowo o to, aby został uchylony rąbek tajemnicy co do dalszych wydarzeń w serialu - na twitterze i yt pełno jest filmików w zdjęć z planu ... pomimo próśb producentów o niepublikowanie zdjęć i filmików na internecie

PS. w poniedziałek zakończono kręcenie pierwszego odcinka ... wczoraj miało być czytanie czyli read-through drugiego odcinka ... wszystko póki co idzie w dobrym kierunku ;)

ocenił(a) serial na 10
justaaaa

Nie chcę widzieć żadnych linków!! ;D
To trochę chamskie ze strony 'fanów'. Nie dają pracować ekipie i w dodatku spoilerują. :/

Czekam na ten odcinek, nie mogę się doczekać :))

ocenił(a) serial na 8
justaaaa

Wogole mysle ze bylo bledem zaczac drugi sezon , mogli poprzestac na 1 a pozniej jak juz sie za robote wezma startowc z drugim.

ocenił(a) serial na 10
sarax100

Ja tam ciesze sie ze puscili drugi sezon... Teraz przynajmniej wiemy ze zyje i nie snujemy przypuszczen na temat tego czy Sher pociagnie za spust czy nie...

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

fakt, choć myślę, że dobrze by było puszczać następny sezon w trakcie nagrywania kolejnego, żebyś owszem czekali (bo to wprowadza napięcie itd.) ale np. tak miesiąc, dwa.
W ogóle ja to bym chyba wolała, żeby odc trwały np. TROCHĘ krócej, ale żeby było ich więcej w danym sezonie ;)

ocenił(a) serial na 10
skima

Trzeba pamietac o tym ze chyba tak sie nie dalo... Ben i Martin byli w srodziemiu, a Ben mial jeszcze jakies inne produkcje. Wystarczy popatrzec ile filmow wychodzi w tym roku z jego udzialem. Nijak nie mieli czasu...