Czy wiadomo coś o wydaniu tego serialu na DVD w Polsce? Sherlock bardzo mi się
spodobał i chętnie kupiłbym taki box.
Nic o tym nie słyszałam. Wątpię aby wydali bo to tylko 3 odcinki, ale gdyby wyszło też bym kupiła :)
Dlaczego nie. Jest angielskie wydanie DVD nawet na Allegro. Jeśli tam dali radę wydać trzy odcinki to może u nas też się uda. Kto wie? :)
Wiem, że można kupić, ale tylko po angielsku. Są tam dodatki itd. jednak żadnych podpisów, czy lektora. Cóż, z fanowskiego obowiązku można nauczyć się brytyjskiego XD.
http://merlin.pl/Sherlock-czesc-1_Paul-McGuigan-Euros-Lyn/browse/product/2,99808 5.html
6 odcinków x 30PLN = 180 PLN. Ja za 120PLN mam całość na BluRay (Amazon.co.uk)
A jak trochę poczekasz aż stanieje to może wyjść nawet taniej. Ja kupiłam pierwszą serię za 5 funtów, drugą kupię będzie miała podobną cenę. Oczywiście w wersji DVD. Jak zobaczyłam cenę za jeden odcinek i pomyślałam ,że mam je wszystkie za podobna to byłam naprawdę szczęśliwa, że kupiłam tę brytyjską wersję. A jest super, naprawdę polecam ^^
Czy poza pierwszymi trzema odcinkami są kolejne? (piszesz o 6ciu). Na filmwebie info = 3 serie po 10 odcinków!! tylko, że poza pierwszymi 3ma nic nie mogę znaleść. Czy serial ma pilotowy odcinek? Motam się strasznie w poszukiwaniach... i na razie mam epic fail...
Oczywiście, że jest sześć odcinków, wystarczy poszukać (nie jest to trudne). I nie trzy serie po 10 odcinków, a dwie po trzy odcinki (plus pilot).