Czy ktoś nie myślał o tym ażeby założyć Polskiego twittera Sherlocka ? . Brytyjczycy i inni już mają . Potrzebne będą postacie :
Sherlock oczywiście
John Watson
Jim Moriarty
Inspektor Lestrade
Pani Hudson
Mycroft Holmes
Irene Adler
Molly Hooper
Sarah
Sierżant Sally Donovan
Anderson ?
Gdyby ktoś był chętny proszę tu pisać :)
Gdy tylko zbierzemy wszystkie osoby :) . Ale można już teraz pisać kim chce się być :)
Kusi kusi . Mnie też ale nie wiem czy wy nie będziecie na mnie źli za to . Z resztą kobieta która jest Sherlockiem ...
Ewentualnie Jim or Irene :)
Sarah
Sierżant Sally Donovan
Anderson
możemy ich na razie wyrzucić xd . Jak wyrzucimy to brakuje nam tylko 2 osób :D
W sumie Anderson na tweet bylby faaajny ;P. Kimś kto nienawidzi głównych bohaterów.
jeszcze zbieramy ludzi :) . A później założymy twittera dla każdej postaci :)
Dobra mamy już wszystkich (2 osoby z forum http://www.army.hiddles.pl/index.php?sid=c14835dc9257a3279e4497d6114d3155 Toma H. )
Piszcie jakie role chcecie grać :)
Do swojej wypowiedzi dodam, że wszystkie postacie są na 'jednym miejscu'. Nie ma wsrod nich kolejnosci.
Jakie loginy nadajemy? Brytyjczycy widziałem mają imię (lub nazwisko) postaci + inicjały (dla przykładu @SherlockSH). Coś z aspektem PL? Czyli SherlockPL etc.?
Dla Jima mogłoby byś Stayin'Alive coś takiego .. Dla reszty coś się wymyśli :)
Mi sie ta opcja podoba :) kazdy musialby sobie cos wymyslic i byloby to bardziej tworcze :)
związane z Sherlokiem BBC . Opis oczywiście ma być po Polsku ? Nie mogę się doczekać aż zaczniemy Polskiego Holmesa :D
Tak się zastanawiałam czy jeszcze Harry Watson nie zrobić , wkońcu to siostra Johna :)
Dobry pomysl, tylko chetnych nam potrzeba! Potrzebujemy: Sherlocka, Johna, Jima, Lestrade, Pani Hudson, Mycroft Irene, Molly, Anderson (wg mnie przydalby sie ;P ) i Harry Watson- w sumie 10 osob.
są już jakieś konkrety? Bo dużo osób pisze kilka postaci jakimi mogłaby być i w sumie nic nie ustalone.
Choć ja sama nie wiem dokładnie kim najlepiej żebym była. Mogłabym być w sumie Molly/Jim/Irene/ albo i nawet pani Hudson,
W sumie jest mi obojętne byleby to nie była Donovan lub Anderson - na tym miejscu chyba bym się najmniej sprawdziła. A i Sherlockiem raczej też nie chce być, bo to bardzo trudne i chyba sobie nie poradzę ;)
Proponuję, żeby ktoś rozdzielił rolę. Np. zaproponował komuś i jeśli się on zgadza no to ustalone. Proponuję by się tym zajęła ewa0206, bo to w końcu jej pomysł.
PS. Anderson jest jak najmilej widziany, jego relacja z Sherlockiem byłaby ciekawa ;p
Cholera właśnie tak myślałam że to ja będę musiała rozdzielać ..
Nie wiem czy spiszę się w roli Sherlocka ale mogę spróbować . Pozwolicie że będę pytała o 'role' tych osób które zgłosiły się na początku :)
jasne ;)
(nie musisz rozdzielać, ale uznałam że tak po prostu jest sprawiedliwie ;p)
Mam taką nadzieje :)
No dobrze , nie wiem czy mogę być Sherlock/Jim więc siebie zostawię na końcu .
Jako że ty byłaś pierwsza , kim chcesz być ? :)
zastanawiałam się nad Molly lub Irene. Jim chyba jednak u mnie odpada, nie jestem geniuszem zła ;p
Hm...
W sumie mogę być jak na razie Molly. A jak zabraknie osób (ale myślę że się znajdzie odpowiednia liczba) to wtedy mogę być kimś innym. Ale na razie myślę, że najbardziej sprawdziłabym się jako Molly ;p