Czy ktoś nie myślał o tym ażeby założyć Polskiego twittera Sherlocka ? . Brytyjczycy i inni już mają . Potrzebne będą postacie :
Sherlock oczywiście
John Watson
Jim Moriarty
Inspektor Lestrade
Pani Hudson
Mycroft Holmes
Irene Adler
Molly Hooper
Sarah
Sierżant Sally Donovan
Anderson ?
Gdyby ktoś był chętny proszę tu pisać :)
którego wolisz bardziej ? . Szczerze mówiąc kto pierwszy ten lepszy także teraz wybierajcie postacie;D
Ja bym poczekała na wszystkich czyli np. do jutra jak już wszyscy bd mieli wydzielone 'role' ale jak ty wolisz :)
Grupa jest, a w niej ponad 400 fanow. Na fb mozna robic rozne stronki, co wy na to zeby kazda z postaci zrobila swoja stronke?
A i z tego co czytałam w tamtym roku 9 listopada o 12:30 pod Kolumną Zygmunta było spotkanie Polskich fanów Sherlocka ! Kurczę ...
Taa... Ja niestety mam bardzo daleko do Wa-wy... :( jak tylko otrzymam odpowiedz od Gatissa zaloze swojego cwirka i stronke ;)
Ja z Białegostoku mam 3 i pół godziny . Już nie raz tam byłam ale dopiero niedawno się dowiedziałam że było spotkanie ...
A jeśli nie otrzymasz ? xD . Podasz mi swojego twittera ? :)
Ja tez... Grr nie moge sie zalogowac... Moj tweet to Maggie, mam w avku zdjecie sciany z buzka namalowana sprayem.
Prosz :) w zasadzie to konto zostalo zalozone tylko po to by obserwowac ekipe ;) bo zdecydowanie wole fb
A tak swoja droga czytalyscie bloga Johna?
Ja sobie od czasu do czasu podczytuje :) "szesciu nauczycieli" mnie rozwalilo, aczkolwiek nie wiem czy dobrze zrozumialam ze on prosil Mikolaja o jakies mile morderstwo... Do tego ten wpis jak ich rozroznic przed wpisem o "slepym bankierze"
Tak , cały Sherlock :D . Dobra ja już idę spać . W sprawie twittera fejsa i innych popiszemy jutro . Nara :)
Nie wiem xd Jeszcze niektórzy mi nie odpisali kim chcą być ! Ale jak chcesz twittera już możesz założyć :)
A jakie nicki w końcu wybieramy?
SherlockSH, czy może SherlockPL?
w sensie myślę, ze nie musi być to konkretnie imię, tylko czy dajemy na końcu inicjały, pl, czy nic nie dajemy?
możemy dać pl ale nie w nicku tylko na głównej , nick można wymyślić coś związanego z osobą którą się reprezentuje np. stayin'alive - jim
virgin - sherlock
coś kreatywnego :)
Soldier John.
Jim-Mr Sex.
Ale... skoro mają to być polskie twittery to czy angielskie dodatki do nicku wchodzą w grę?
UWAGA !
Wszyscy piszą kim chcą być .
Skima: Molly
Czerwona96Orlica : Mrs. Hudson