Czy ktoś nie myślał o tym ażeby założyć Polskiego twittera Sherlocka ? . Brytyjczycy i inni już mają . Potrzebne będą postacie :
Sherlock oczywiście
John Watson
Jim Moriarty
Inspektor Lestrade
Pani Hudson
Mycroft Holmes
Irene Adler
Molly Hooper
Sarah
Sierżant Sally Donovan
Anderson ?
Gdyby ktoś był chętny proszę tu pisać :)
Inspektor Lestrade
Mycroft Holmes
Sarah
Sierżant Sally Donovan
Anderson
tylko oni zostali .
czyli skład na razie przedstawia się tak (jeśli wszystko dobrze zrozumiałam xd):
Sherlock - McCherry
John Watson - Ewa0206
Jim Moriarty - JimMoriartyy (;D)
Irene Adler - Sugkda
Molly Hooper - ja ( Skima)
Pani Hudson - Czerwona96Orlica
Mycroft Holmes - ?
Inspektor Lestrade - ?
Sierżant Sally Donovan - ?
Anderson - ?
Sarah - ?
i myślę że siostrę Johna też można zrobić jeśli ktoś chętny ;p
Szczerze to już możemy zakładać twittery , tylko musimy ustalić o której wchodzimy wszyscy (tak mniej więcej raz dziennie żeby wszyscy byli a reszta dnia jak sobie chcesz) . Mam nadzieje że resztę 'obsady' jeszcze znajdziemy :p
mi by pasowało jakoś tak.. po 16 najwcześniej. Bo czasem wcześniej jestem w domu, ale nie zawsze, więc dla mnie odpowiednia godzina to obojętnie jaka od 16 powiedzmy do... do powiedzmy do 22, bo nie tylko ja jestem w domu i inni domownicy też chcą korzystać z kompa ;p
Mi pasuje... Z małym zastrzeżeniem, że w środy i niedziele o tej porze nie ma mnie w domu... Ja już zakładam panią Hudson. To będzie notHauskeeper, imię postanowiłam jej nadać Marie
Mi też to pasuje bo ok 16 wracam ze szkoły :) o 16 wszyscy wchodzą trochę piszą i bd ok . Dobra ja już zakładam twittera . A fejsa też zakładamy czy już nie ? Moim skromnym zdaniem na razie starczy nam twitter a później można bd pomyśleć o facebooku :p
Mycroft Holmes
Inspektor Lestrade
Anderson
już są .
Nie ma tak jakby Irene bo ktoś się zgłosił ale twittera nie ma ..
a i ogólnie to zastanawiałam się nad nickiem dla Molly. I nie bardzo wiem. To znaczy się, wiem że lubi koty i Sherlocka. No i myślałam nad czymś w stylu KittyM czy coś, ale nie jestem w 100% przekonana więc może wy macie jakieś lepsze pomysły?
Ja się teraz zastanawiam nad nickiem dla Johna . Kurde już sama nie wiem , miałam przygotowane dla Sherlocka ale wyszło inaczej . Help !
OldFashionedVillain.
Tylko... nie jestem przekonana do nicków z angielskimi slowkami skoro to polskie twittery.
nicki niech będą po angielsku , tak będzie ładniej ;p opisy też szczerze mówiąc :)