Czy ktoś nie myślał o tym ażeby założyć Polskiego twittera Sherlocka ? . Brytyjczycy i inni już mają . Potrzebne będą postacie :
Sherlock oczywiście
John Watson
Jim Moriarty
Inspektor Lestrade
Pani Hudson
Mycroft Holmes
Irene Adler
Molly Hooper
Sarah
Sierżant Sally Donovan
Anderson ?
Gdyby ktoś był chętny proszę tu pisać :)
ok, ale niestety dodam wieczorem, bo net szwankuje a ja musze leciec na ang.. (
Ja mam : Ex Army Doctor , The Blogger And The Best Friend Of Sherlock Holmes . PL
Pewnie :)
Jak cos to ja jestem siostrą orlicy i chetnie zostane Mary co prawda jeszcze teraz sie nie będe udzielac na twiterze ale fajnie bedzie zostac przyszlą pania Watson ;)
Co tylko zechcesz ;p
Tak ogółem to nawet nie znam waszych imion . Dobrze by było gdyby każdy się przedstawił :)
Jak już może zauważyliście po nicku jestem Ewa :)
Maggie @Masherliz to jest w zasadzie twit po to by śledzić poczynania załogi Sherlocka ;)
Ja jestem edek bez kredek :P a tak na serio to Zdzisław Brzęczyszczykiewicz. A tak na serio serio to nie mam imienia bo mi Moriarty ukradł podszywając się pod Richarda
Niestety moj genialny telefon nie chce mnie zalogowac na twitera :( wyglada na to ze pani Hudson do jutra bedzie milczec :(
Aha, no to z niecierpliwoscia wyczekuje jutra, zeby moc zobaczyc dedukcje naszego Sherlocka ;)
mój tweet to MolllyH_PL bo samo MollyH było zajęte. Wczoraj nie mogłam już nic napisać, bo skończył mi się limit komentarzy .. -.-
Staram sie byc ciagle (telefon) i chcialabym zaczac swojego Jima, ale Molly nie ma ;P
też staram się być na tele, ale mój niestety jest trochę hm stary ;D i po prostu nie zawsze działa.
Zrobie sobie tweeta Andersona. Wieczorem podam link. ;)
Chyba mam wystaraczajaco duzo czasu i mam nadzieje ze sie nie obrazicie za 2 konta ;P
MrSex_Jim to mój Jim.
http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/024/3/1/bbc_sherlock___john__s_status_by_ moonlighthope28-d37y1di.png to jest świetne ;p
Nie no bardzo dobre pomysły ;) Tylko żebyśmy mogli się porozumiewać nie tylko przez filmweb żeby wejść na twittera . Teraz potrzebny mi jest starszy Holmes ;D
popieram, porozumiewanie się przez filmweb jest trochę trudne, przynajmniej dla mnie ;p (tel. nie otwiera mi strony filmweba, a i też mam dzienny limit widomości, chyba 12, na szczęście jakoś niedługo ma się skończyć ;) )
dokładnie.. ale przynajmniej rozwinął się trochę wątek Jimiego (czy Jima, nie wiem jak to dokładnie odmieniać po polsku ;p)
Jest dobrze :) Tylko ja nie chciałabym cały czas iść tak samo jak w serialu . Tu jest np. coś takiego http://cocoloveszoo.tumblr.com/image/44764212141
Wystarczy że wpiszesz w google sherlock omegle albo jim omegle i wyskakują ci fajne rozmowy ;p
hm, jakieś komunikatory.. jest np. facebook, gg, ewentualnie telefony, nie wiem co jeszcze jest możliwe