PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237851
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Co sądzicie o odcinku "unaired pilot"?

skima

Już obejrzałam. Rzeczywiście, było warto :) Uwielbiam ten dialog!
Obejrzałam już wszystkie odcinki, teraz czekam na sezon 3 :(

ocenił(a) serial na 10
skaltka

Nie tylko ty ;)

ocenił(a) serial na 9
skaltka

Gdzie oglądliście? Na YT?

onebadsoul

Nie. Jest dostępny na torrentach po angielsku ale można ściągnąć też napisy po polsku :)

ocenił(a) serial na 9
skaltka

A to szkoda :/

onebadsoul

czemu?

ocenił(a) serial na 9
skaltka

Złe doświadczenia.

onebadsoul

Na DVD... (; Odcinek jest dostępny w wersji online na jednym z portali (nie mogę podać nazwy, niezgodne z Filmwebem). Nie pamiętam tylko, czy jest z lektorem/napisami/bez.

ocenił(a) serial na 10
onebadsoul

http://www.dailymotion.com/video/xpa6do_sherlock-s01x00-unaired-pilot_shortfilms #.UeHTm43p2Sp tu masz ten odcinek po angielsku.

ocenił(a) serial na 10
skaltka

Był dobry, ale rozumiem, że zrobili go od nowa..

ocenił(a) serial na 10
skaltka

Bardzo mi się podobał, wolałabym, żeby wszystkie odcinki były w takim klimacie. Zakończenie o wiele lepsze, Sherlock był naprawdę w niebezpieczeństwie, nie miał wyboru tak jak w Study in pink. No i ten Mycroft... brat w rządzie, który "rzeczywiście rządzi państwem" serio? Odcinki 1,5h czasami się trochę dłużą i ogólnie gubi się trochę. Moim zdaniem lepsze byłyby trwające godzinę odcinki i na przykład po 9 w jednym sezonie. No i na przykład w każdym odcinku inna sprawa, taka jak z tym taksówkarzem. Wydaje mi się, że byłby o wiele lepszy klimat wtedy i przede wszystkim o wiele bardziej realistyczne, bo teraz jest zupełnie naciągany.