....jestem pod wielkim wrażeniem i chcę więcej.Muzyka nieziemska idealnie pasuje do Sherlocka, kojarzy mi się również z muzyką filmową do Sherlocka Holmesa gdzie grał Robert Downey jr i Jude Law.
Grający głównych bohaterów Benedict i Martin zagrali świetnie, a myslałam ze nie pasują do tej roli.;p
szkoda tylko,ze kontynuacja dopiero w przyszłym roku...
wiecie może gdzie można to obejrzeć online? nigdzie nie mogę tego znależć po polsku - po angielsku rozumiem mniej wiecej, ale wolę wiedzieć dokładnie o co chodzi (w Sherlocku nie można niczego przegapić xD)
Ja ściągnęłam z megawarez czy jak to się tam pisze;p a napisy z napiprojekt.pl
jest jeszcze jedna stronka z sherlockiem, chciałam wysłać na priv ale niestety nie moge,ze wzg na regulamin filmweb.
Dodam swoje 3 grosze. Serial jest świetny, właśnie skończyłam oglądać 3 odcinki pod rząd. Jest 9:30 rano, więc 3x 90 minut do tyłu macie wyobrażenie kiedy zaczęłam. ;)
Aktorzy świetni, muzyka świetna, fabuła świetna. Mam wrażenie, że czasami Sherlock ma lagi na synapsach - np. wtedy kiedy taksówkarz się o niego upominał. Ale to pojedyncze momenty, ogólnie czad. Szkoda, że tylko 3 odcinki, ale będę czekać.