Oczywiście! Genialna gra aktorska, genialne postacie, klimat, brytyjski humor i zaskakiwane widza!!! :)
dobra ostatnio trzasnalem homeland, teraz jestem na penny dreadful i pozniej zabiore sie za szerloka w takim wypadku. dzienx
Nie ma za co :) Serial jest genialny, tylko trzeba wziąć pod uwagę dystans i to, że jest to Holmes we współczesności :) Nie umniejsza jednak to produkcji, bo twórcy genialne przenieśli dzieła Conan Doyle'a na ekran, wykorzystując przy okazji swoją pomysłowość i poczucie humoru xD
Nie, nie oglądaj tego... Na filmwebie ma ocenę 8.7 na IMDb 9.3, to na pewno jest zły serial...
Warto, bardzo dobry serial, opowiadania o Sherlocku we współczesnej konwencji. Plus brytyjski humor, świetna gra aktorska i fajny klimat. Polecam gorąco
ten serial jest genialny ma świetny klimat i dobrą obsadę aktorską do tego w nie których scenach jest brytyjskie humor
Czy warto? O, Boże, TAK! Tylko nie zapomnij o ciepłym kocyku, bo po obejrzeniu będziesz w szoku :D
obejrzalem kilka odcinkow i jednak to nie dla mnie. ten serial mnie drazni, rozumiem ze niektorzy zapewne jaraja sie inteligencja i dedukcja sherlocka ale mnie ona zwyczajnie irytowala takze serial odpuscilem. wole np takie house of cards gdzie tez serial glownie opiera sie na dialogach ale ma forme ktora bardziej do nie dociera.