witam, szukam plakatu na ścianę z tego serialu. Wie ktoś gdzie można taki zdobyć? allegro i
takie miejsca obszukane- brak rezultatu... Z filmu to zawsze jak grają w kinie można ładnie
poprosić ale jak zdobyć plakat serialu? nie mam pojęcia. Jak ktoś ma jakiś realny pomysł to
czekam na sugestie.
stówę za plakat?! to nie na polską kieszeń, a na pewno nie na moją... plakat ma zmienić nudną ścianę ale przy takiej cenie to trzeba by się z nim obchodzić jak jajkiem...
Szukam również plakatu z filmu tenacious d pick of destiny, ze sceny gdzie młody JB siedzi na łóżku i płacze. Chodzi o plakat który jest na drzwiach, jest na nim Dio siedzący na tronie. Za takie cacko to już można dać więcej kasy;)
W najnowszym Świecie Seriali jest plakat:
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/q77/s720x720/1526330_5750604 59228842_1861477283_n.jpg
Może to nie typowy plakat (zwłaszcza pod względem rozmiaru), ale dalej jest to świetne dzieło do powieszenia na ścianie.
www.bbcshop. com /sherlock-holmes-store/sherlock-virtuoso-gift-edition-print/invt/bcsh0003
Osobiście chciałbym taki nadruk na płótnie :3
A tutaj gdyby ktoś miał ochotę na taką tapetę:
alicexz.deviantart. com /art/Virtuoso-256536410
Z linków należy usunąć spacje.
Jeśli byłbyś zainteresowany niektóre z tych plakatów jestem w stanie namalować, oczywiście za mniej niż 100 zł :P
Jak to namalować?:) Na płótnie?! Czy w jakimś programie i potem dać to do druku? Które konkretnie jesteś w stanie namalować? I jaki format by to miało?
Na płótnie, brystolu, tekturze, nawet na ścianie :P Format jaki byś chciał ;) Na tyle dobra nie jestem, by stworzyć takie dzieła jak PixelPow wrzucił, ale te mniej skomplikowane mogłabym spróbować ;) Biedny artysta musi jakoś dorobić :c :P