Czy Ruthy będzie z Martinem? Bardzo mnie to ciekawi.
Ogladałam na youtube urywki i z tego co widzialam mysle ze Ruthy zakocha sie w Martinie a on w niej, ale on chyba bedzie mial dziecko z inna, ale nie jestem do konca pewna,ja tam bym wolala zeby Ruthy byla z Martinem.
Niestety, ale nie będą razem:) tak jak napisałaś Ruthy zakocha się(lub już jest zakochana) w Martinie jednak on początkowo nie odwzajemnia tego uczucia, a jak już zrozumie co tak naprawdę czuje do niej to będzie już za późno. Pooglądałem trochę sezon 11 dlatego wiem jak sie skończy ta jak i cała historia rodziny:)
siódme niebo puszczaja sobie na tvp jak chcą, w cale nie wiem czy puszczą ostatnią serię, ciekawi mnie jak potoczą się losy rodziny, czy Simon się ożeni? z Mary? a wogole czemu matta nie ma?
Mery wyjdzie za mąż za pewnego hiszpana, ktorego dawno temu gdzieś tam zapoznala. Beda mieli dziecko. Poinformuje rodzicow nieco pozniej, jak juz bedzie po fakcie:))
Ruth natomiast zakocha sie w Martinie. Ten bedzie chial jej powiedziec o tym, ze bedzie mial dziecko z inna dziewczyna <wkoncu sie przyjaznia> ale ona oswiadczy, ze juz o tym wie i jej to nie obchodzi (mowiac to, byla swiecie przekonana, ze Martin chce jej pwiedziec, ze ja kocha. Jest to tez w tym czasie, kiedy w calej szkole mowia o ''wpadce" Martina.) Potem jest wsciekla, bo oczywiscie jak zwykle to bywa w tym serialu jesli chodzi o Ruth, dowiaduje sie o wszystkim ostatnia. Jest wsciekla zla i przygnebiona, ale wkoncu udaje jej sie przebaczyc Martinowi.
Dziewczyna, ktorej zrobil dziecko Martin, przyjezdza za namowa Lucy, na jakas uroczystosc do kosciola do Camdenow. Nikomu nie udaje sie jej przekonac, zeby weszla do kosciola i wpolnie spedzila ten czas w gronie rodzinnym. Dopiero Ruth ja do tego namawia.
Jesli chodzi o Lucy, to bedzie ona takim pastorem po ojcu, oczywiscie urodzi dziecko:)
Matt natomiast mieszka ze swoja zona i pracuje w szpitalu. Nadal czuje cos do Heather,ktora rozstala sie ze swoim facetem, ale ostatecznie zostaje wiernie przy zonie.