PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645398}

Siła serca

Corazón Valiente
2012 - 2013
7,4 136  ocen
7,4 10 1 136
Siła serca
powrót do forum serialu Siła serca

Entrada http://www.youtube.com/watch?v=sOm5BgRZbPU

PROMO http://www.youtube.com/watch?v=obo9BPg4ok0&feature=related

Imra

Chciałabym, że by w Polsce była emitowana, ale na razie oglądam na yt :) Myślę, ze prędzej tę telenowelę wyemituje Puls, bo sie specjalizuje w takich telkach :) Myślę, że jak już to będą chcieli wyemitować to na jesieni ...

lucre

Ja też bym bardzo chciała,żeby jak najprędzej ją wyemitowali i tak jak Ty oglądam ją na razie na YT :)
Właśnie wiem ,że Puls lubi puszczać telenowele Telemundo, bo nawet oglądałam np. ERDA ( właśnie z Ximeną ;) ) , czy EFDE ( z Fabianem ;))- równie świetne :)

Jak Ci się podobał dzisiejszy odcinek ;) ?

Imra

Wiesz, nie mam zbytnio czasu, więc jestem dopiero na 4 odcinku, ale postaram się to jakoś nadrobić :) Poza tym pierwszy odcinek obejrzałam dopiero w sobotę i tak mi się to spodobało, że natychmiast obejrzałam drugi :) Duch Eleny też oglądałam :)

lucre

Aaaa....to wiadomo,że mimo chęci nie jest człowiek wstanie ;).Ja zaczęłam tydzień temu... i teraz jestem już na bieżąco, bo nie potrafiłam się powstrzymać z kolejnym... i kolejnym odcinkiem :D
Strasznie przypadła mi do gustu ta telenowela.Może dlatego,że właśnie Ximi i Fabian grają ( i ta chemia między nimi )

Imra

Tak, ja akurat mam najwięcej czasu w weekend, więc w kolejny szykuje się niezły seansik :) Sam i Willy są moją ulubioną parą :) Ma do Ciebie takie jedno pytanie: czy znasz może tytuł piosenki w scenkach pomiędzy SiW? Właśnie w 4 odcinku ona leciała, kiedy się kochali.

lucre

S&W też są moją ulubiona parą <3 :), ale teraz coraz bardziej lubię Emmę i Peralta :)
Właśnie nie wiem co to za piosenka śledziłam kilkakrotnie komentarze pod filmikiem z W&S ale nikt nie wie co to za piosenka. Trzeba czekać aż Telemundo poda spis piosenek ;) Jak się dowiem , jaki jest tytuł i wykonawca na pewno dam znać :)

Imra

ok, dzięki, że dasz znac :) Niestety-myslałam, że w weekend nadrobię te odcinki, już się szykowałam na niezły seansik, ale nie wypaliło. Mam pytanie-ponieważ ja nie znam hiszpańskiego (no może trochę) czy mogłabyś mi napisac, czy Isabel była na prawdę w ciąży czy tylko udawała?
P.S. Te ręce w garniturze, które popchnęły Isabel ze schodów przypomniały mi te, które popchnęły Danielę w EFDE. To pewnie było cos w rodzaju zmyłki, co nie? Mamy sądzic, ze to mężczyzna zepchnął Isabel, a tak na prawdę to była kobieta?
No chyba, że juz było wyjaśnione, kto zepchnął Isabel.

lucre

Ja też średnio znam hiszpański,ale co nieco rozumiem ;) Isabel o dziwo była w ciąży-też się zdziwiłam,bo myślałam ,że zmyśla z tym.
Co do tej sceny z ręką i garniturem podobnie jak Tobie skojarzyła mi ze sceną zepchnięcia Danieli z EFDE tak samo jak ta scena na dachu ,gdy Isabel chciała skoczyć . Ale wracając do Twojego pytania Fernanda wynajęła kogoś (pewnie to Luis ), żeby rzucił Isabel ze schodów, bo ona stała przy JM podczas jego przemowy ;)
Musisz szybko nadrobić resztę odc. jak tylko znajdziesz troszkę czasu- bo są świetne :) Szczególnie chodzi mi tu o sceny z udziałem S&W , czy E&P (uwielbiam te pary).
Ja już nie mogę się doczekać dzisiejszego odc.ale muszę czekać na niego do jutra :/ i przez to strasznie mi się dłuuuży ;)

lucre

Chodzą plotki, że będzie na novelas od grudnia