PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=404956}

Siły pierwotne

Primeval
2007 - 2011
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3103
Siły pierwotne
powrót do forum serialu Siły pierwotne

skończyło? co, po prostu Claudia zniknęła,a Cutter wpadł w panikę: "oh my God"? jakieś dziwne to zakończenie. takie nijakie.

a co do całości, to na początku myślałam, że będzie beznadziejne, ale jakoś się to wybroniło (chociaż parę rzeczy było mocno naciąganych, jak np ten stwór z przyszłości, albo to, jak bezbronna kobieta zdołała przeżyć samotnie 8 lat wśród tylu drapieżników... z drugiej strony nie można było się spodziewać czegoś innego po gatunku, który jest mieszanką przygody, sci-fi i bajki).

ogólnie to nie było to cudo, ale nie było aż takie złe (widywałam gorsze seriale).

ocenił(a) serial na 10
kitket555

Mi się ten serial podobał xd Też bym chciała takie portale xd Ale szkoda,ze już się skończył...Trochę mi się wydaje to głupie,że po 6 odcinkach jest koniec serii? Może coś dokręcą? Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 10
czarna94

podobno jest drugi sezon, ktory ma 7 odcinkow, tylko nie wiem kiedy bedzie emitowany i czy wogole bedzie...;/

karolcia2492

dajcie znac jak bedziecie wiedzieli kiedy bedzie bo strasznie mi sie ten serial spodobal i chcialabym ogladnac dalsze odcinki:)

ocenił(a) serial na 10
MissVampire

pewnie bd emitować jak się ferie zaczną... A ten serial jest chyba tak robiony jak Żądza Krwi =P Jest mniej odcinków (od 5-7) ale za to dużo serii (ok 3 rocznie)

kitket555

Sezon 2 ma 7 odcinków i był już puszczany w Wielkiej Brytanii. Nie będę zdradzał treści, ale mogę zapewnić fanów serii, że się nie zawiodą ;)

prozaiczny

2 sezon jest naprawdę dobry=] nie mogę się doczekać 3 =]

ocenił(a) serial na 10
ewusia144

Hmm ciekawe kiedy puszczą 2 sezon <?> byle szybko xd

czarna94

Ojj tak, byle szybko (;

Z tego, co zdążyłam zauważyć na youtube.com, 2 sezon będzie ciekawy (;

san_5

tylko prosze was nie opowiadajcie co bedzie w 2 sezonie bo potem bedzie sie beznadziejnie ogladalo. tez patrzylam na youtube i troche jestem niemile zaskoczona 2 sezonem :/

MissVampire

czemu niemile?

Gdyby ktoś chciał 2 sezon, to właśnie ściągam; w poszukiwaniu polskich napisów natknęłam się na 5 odcinków 2 sezonu, z polskimi napisami do ściągnięcia od zaraz. Dać znać, gdyby ktoś chciał, bo nie wiem, czy można tu publicznie sypać link'ami na prawo i lewo (;

san_5

nie chcialabym tu publicznie mowic zeby nikomu nie zepsuc ogladania;) pewnie sie nie da przeslac jakos tych odcinkow co sciagasz bo ja bym chciala....

MissVampire

Dobrze, podam zatem link, bo sprzeciwu jako takiego nie widzę (;

http://www.exsite.pl/2008/02/17/primeval_sezon_2_napisy_pl.html

Co prawda troszkę ściągania, ale warto! Po ściągnięciu, wszystko się samo złoży do "kupy", więc bez obaw, że to w częściach (;

Aaa, i jest tam tylko 6 odcinków zamieszczonych.. o resztę pytać na stronie!

Pozdrawiam (;

ocenił(a) serial na 10
san_5

Dzięki =* Zobaczę czy ściągnę xd Właśnie piszę e-mail do TVP2 kiedy puszczą 2 serię=)Jak odpiszą toi dam znać ;d

ocenił(a) serial na 10
czarna94

Ehhh odpisali,niestety nie puszcza następnej serii =/
"Witamy

Na razie zakończyliśmy emisję tego serialu. Być może w przyszłości powróci on na naszą antenę.

Zespół ds. Kontaktów z Widzami"

By was pokręciło =/

czarna94

Szkoda.. Pozostaje nam tylko internet..

I za co ten abonament?!

czarna94

Polecam też tę stronkę, gdyby ktoś miał chęć na pierwszy sezon z polskimi napisami..

http://forumtv.pl/primeval-t3837.html

ocenił(a) serial na 7
san_5

Może ten serial nie należy do super cudownych, ale coś mnie w nim wciągnęło. Efekty nie należą do najlepszych, ale oprócz tego ten serial jest nawet fajny.

Jeśli chodzi o 2 sezon, to wydaje mi się, że był lepszy od 1 sezony. Może dlatego, że jakby nie patrzeć było w nim więcej ludzi. :P

wilkszary

Sporo się działo w drugim sezonie, na pewno więcej niż wpierwszym (; i fakt więcej ludzi, więcej akcji i wszystkiego jakby więcej (;

ewusia144

A co się dzieje w drugim sezonie?Posze zdradz coś!!!!!!!!!!!!