skończyło? co, po prostu Claudia zniknęła,a Cutter wpadł w panikę: "oh my God"? jakieś dziwne to zakończenie. takie nijakie.
a co do całości, to na początku myślałam, że będzie beznadziejne, ale jakoś się to wybroniło (chociaż parę rzeczy było mocno naciąganych, jak np ten stwór z przyszłości, albo to, jak bezbronna kobieta zdołała przeżyć samotnie 8 lat wśród tylu drapieżników... z drugiej strony nie można było się spodziewać czegoś innego po gatunku, który jest mieszanką przygody, sci-fi i bajki).
ogólnie to nie było to cudo, ale nie było aż takie złe (widywałam gorsze seriale).
Mi się ten serial podobał xd Też bym chciała takie portale xd Ale szkoda,ze już się skończył...Trochę mi się wydaje to głupie,że po 6 odcinkach jest koniec serii? Może coś dokręcą? Jak myślicie?
podobno jest drugi sezon, ktory ma 7 odcinkow, tylko nie wiem kiedy bedzie emitowany i czy wogole bedzie...;/
dajcie znac jak bedziecie wiedzieli kiedy bedzie bo strasznie mi sie ten serial spodobal i chcialabym ogladnac dalsze odcinki:)
pewnie bd emitować jak się ferie zaczną... A ten serial jest chyba tak robiony jak Żądza Krwi =P Jest mniej odcinków (od 5-7) ale za to dużo serii (ok 3 rocznie)
Sezon 2 ma 7 odcinków i był już puszczany w Wielkiej Brytanii. Nie będę zdradzał treści, ale mogę zapewnić fanów serii, że się nie zawiodą ;)
tylko prosze was nie opowiadajcie co bedzie w 2 sezonie bo potem bedzie sie beznadziejnie ogladalo. tez patrzylam na youtube i troche jestem niemile zaskoczona 2 sezonem :/
czemu niemile?
Gdyby ktoś chciał 2 sezon, to właśnie ściągam; w poszukiwaniu polskich napisów natknęłam się na 5 odcinków 2 sezonu, z polskimi napisami do ściągnięcia od zaraz. Dać znać, gdyby ktoś chciał, bo nie wiem, czy można tu publicznie sypać link'ami na prawo i lewo (;
nie chcialabym tu publicznie mowic zeby nikomu nie zepsuc ogladania;) pewnie sie nie da przeslac jakos tych odcinkow co sciagasz bo ja bym chciala....
Dobrze, podam zatem link, bo sprzeciwu jako takiego nie widzę (;
http://www.exsite.pl/2008/02/17/primeval_sezon_2_napisy_pl.html
Co prawda troszkę ściągania, ale warto! Po ściągnięciu, wszystko się samo złoży do "kupy", więc bez obaw, że to w częściach (;
Aaa, i jest tam tylko 6 odcinków zamieszczonych.. o resztę pytać na stronie!
Pozdrawiam (;
Dzięki =* Zobaczę czy ściągnę xd Właśnie piszę e-mail do TVP2 kiedy puszczą 2 serię=)Jak odpiszą toi dam znać ;d
Ehhh odpisali,niestety nie puszcza następnej serii =/
"Witamy
Na razie zakończyliśmy emisję tego serialu. Być może w przyszłości powróci on na naszą antenę.
Zespół ds. Kontaktów z Widzami"
By was pokręciło =/
Polecam też tę stronkę, gdyby ktoś miał chęć na pierwszy sezon z polskimi napisami..
http://forumtv.pl/primeval-t3837.html
Może ten serial nie należy do super cudownych, ale coś mnie w nim wciągnęło. Efekty nie należą do najlepszych, ale oprócz tego ten serial jest nawet fajny.
Jeśli chodzi o 2 sezon, to wydaje mi się, że był lepszy od 1 sezony. Może dlatego, że jakby nie patrzeć było w nim więcej ludzi. :P
Sporo się działo w drugim sezonie, na pewno więcej niż wpierwszym (; i fakt więcej ludzi, więcej akcji i wszystkiego jakby więcej (;