Naprawdę gorąco polecam. Świetny scenariusz, dialogi (szczególnie pomiędzy dwójką głównych bohaterów), świetna interpretacja postaci przez aktorów oraz dużo zabawnych sytuacji :)) Jak na razie najlepsza drama jaką oglądałam (jeśli jest coś równie dobrego lub lepszego, proszę dać mi znać :))))
zachęciłaś mnie :) a mam pytanie odnośnie fabuły, na fw "...POSTANAWIA ZROBIĆ z Shin Mi Rae panią burmistrz. Czy jego czynami kieruje wyłącznie chęć awansu politycznego, a może żywi ukryte uczucia do Mi Rae?" natomiast znalazłam tez "Jest ona mało ważną sekretarką w Inju, ale STARA SIĘ zostać najmłodszym burmistrzem miasta. Gdy ta dwójka się spotyka, musi dojść do spięć między nimi. Nie tylko muszą sobie poradzić z charakterem tej drugiej osoby, ale i z różnicami społecznymi." to jak to będzie? w wersji on ja prowadzi/chce wykorzystać czy ona już tym burmistrzem sama próbuje zostać i jest wojna między nimi-a kto się czubi ten się lubi?? :D
hmm podejrzewam, że pewnie już zaczęłaś oglądać, a nawet jeśli nie to nie chciałabym ci psuć przyjemności oglądania :) właśnie narobiłaś mi ochoty żeby jeszcze raz obejrzeć xD