PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625611}

Skandal

Scandal
2012 - 2018
7,4 7,9 tys. ocen
7,4 10 1 7884
Skandal
powrót do forum serialu Skandal

Mam pytanie. Warto zacząć oglądać ten serial? Jak z fabułą i akcją w sezonach? Pytam, bo różne opinie spotkałem na forum tego serialu. Obejrzałem pierwszy odcinek i później już nie wróciłem do tego serialu.

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

Proszę niech mi ktoś szybko odpowie na to pytanie, bardzo proszę!!!

wojtek1993_filmweb

Jak dla mnie warto, dla tych wszystkich sytuacji i tego co oni tam wyprawiają :) tylko nie wiem czy jest to akurat dla faceta :). Po pierwszym odcinku zazwyczaj jeszcze nic nie wiadomo dlatego też raczej daję szansę na chociaż drugi bądź trzeci odcinek żeby się upewnić. Zobacz jeszcze chociaż dwa to będziesz pewny.

ocenił(a) serial na 7
Mokia

Widziałem,że na forum i mężczyźni wypowiadają się , więc chyba tak.

ocenił(a) serial na 7
Mokia

Kiedyś jak zacząłem ten serial oglądać, to nie byłem do niego przekonany. Teraz jestem, żałuję tylko że nie oglądałem od początku transmisji tak jak z: ,,Castle": "Revenge"; "Grey's Anatomy"; "Once Upon A Time".

wojtek1993_filmweb

a ja once upon a time widziałam kilka już nie pamiętam ile, czy 2 czy więcej i jakoś nie przebrnęłam dalej :). A oglądasz Chicago PD? Pytam bo jestem na 2 i mam problem z ruszeniem 3 ze względu na głównego bohatera który mnie wkurza :)?

ocenił(a) serial na 7
Mokia

Obejrzałem cały sezon i powiem Ci,że jest on irytujący, ale nie zwracałem na niego uwagi, bo póżniej są ciekawsze watki. Ja zamierzam wrócić do ,,Gry o Tron".

wojtek1993_filmweb

nie oglądałam :) nie lubię kostiumowych. dobry jest moim zdaniem np: Ray Donovan, The Killing, Banshee, Justified, Strike Back, The Good Wife, The Mentalist, Haven, Covert Affairs, Grimm, no i oczywiście Castle, Grey's anatomy i Revenge :), Jezu ja pół życia stracę na serialach :)

ocenił(a) serial na 7
Mokia

Witaj w klubie.

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

Witaj w klubie tzn.: Ja uważam,że dobre seriale to: ,,Arrow"; "Castle"; "Chicago Fire";" Chicago P.D."; "Grey's Anatomy";"Grimm";"Lost";"Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D."; "Nikita(2010)";"Once Upon A Time"; "Revenge"; ''Scandal'';"Smallville":"Supernatural";"The Mentalist";"The Originals";"The Vampire Diaries". Jeszcze oglądam: "90210";"Beauty and the Beast(2012)";"Gossip Girl";"Hart Of Dixie";"Reign":"Resurrection".
Od września/października: ,,How to Get Away With Murder"; "Jane the Virgin"; "The Flash".
W midseasonie: "iZombie";''Secrets and Lies'';"The Messengers''; ''The Whispers''.

ocenił(a) serial na 7
Mokia

Obejrzałem 1 sezon- był nawet dobry,ale jak zacząłem oglądać 2 sezon to definitywnie rezygnuje z niego.