PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625611}

Skandal

Scandal
2012 - 2018
7,4 7,9 tys. ocen
7,4 10 1 7910
Skandal
powrót do forum serialu Skandal

Na razie jestem na etapie 2 sezonu, ale zobaczyłem, że w czasie 5 sezonu, między 1 a 11 odcinkiem oglądalność w USA spadła prawię o prawię i jest już niższa niż M jak miłość w TVP. Sezon 6 wydaje się wielce zagrożony.

ocenił(a) serial na 7
valonna

Według mnie stał się trochę nudniejszy, a Olivia jeszcze bardziej irytująca niż zwykle. Ja tam oglądam go aby zobaczyć Sally uwielbiam ją jako postać w tym serialu sama mam podobne poglądy co ona, jako aktorka też jest naprawdę świetna pomimo swojego wieku :)

valonna

Widocznie nawet Amerykanie mają dość takich mydlanych cukierkowych oper o pięknych i bogatych. Ten serial bardzo dobrze sie zapowiadał, jako taka lżejsza, bardziej dynamiczna, trochę celebrycka, wersja House of Cards, czyli obnażenie mechanizmów polityki, trochę skandali wśród znanych i bogatych, do tego trochę humoru, wszystko podane lekko i z przymróżeniem oka, ale romans Fitza i Olivi wszystko to zniszczył. Wszystko się kręci wokól tej sprawy i jedna głupota pogania drugą, debilizm jedzie na idiotyzmie. Zupełnie nielogiczne zachowania dosłownie wszystkich bohaterów (rozumiał bym gdyby to tylko dotyczyło Fitza i Olivii ale wszyscy zachowują się jak banda bezrozumnych szczeniaków). Wszystkie postacie (poza Melli) stały się płaskie, przewidywalne i cholernie głupie.