PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625611}

Skandal

Scandal
2012 - 2018
7,4 7,9 tys. ocen
7,4 10 1 7884
Skandal
powrót do forum serialu Skandal

Wiadomo czemu postać Stephena tak gwałtownie zniknęła z serialu? Jasne, w fabule było to
zgrabnie wytłumaczone, istnieje jednak jakiś realny powód?

ocenił(a) serial na 8
Maslana2203

http://www.digitalspy.co.uk/ustv/news/a386834/scandal-creator-shonda-rhimes-expl ains-henry-ian-cusick-exit.html
Ja tą wypowiedź Shondy rozumiem w ten sposób, że scenarzyści nie mieli pomysłu na ciekawe poprowadzenie postaci Stephena, niewiele było dla niego do roboty - nie był on de facto potrzebny w drugim sezonie, więc zrezygnowali z tej postaci. I pewnie zoszczędzili kilkadziesiąt tys. $ za odcinek ;) Albo przeznaczyli je na pensję Maliny grającego Davida Rosena :)

Anoobis

Dzięki wielkie :) W sumie ja uważam, że szkoda, bo mnie on mocno do serialu przyciągał no i widziałam tę chemię między Abby a nim... No ale trudno.

ocenił(a) serial na 8
Maslana2203

Ja lubię tego aktora, który grał Stephena. Przystojny jest i tyle :D Joshua Malina tak jakby mniej... :P
Ale przynajmniej pojawiło się ostatnio nowe ciacho w postaci Scotta Foley'a ;) (czyli kapitana Jake'a Ballarda)
Haha :)

Anoobis

W zupełności się zgadzam, jest na co popatrzeć ;)

ocenił(a) serial na 8
Maslana2203

a możesz mi przypomnieć jak to było wytłumazone w fabule bo jakoś przeoczyłam :/

saudade

Ja uwielbiam Davida, za to nie cierpię tej rudej. Uważam, że jest dwulicowa albo po prostu aktorka źle prowadzi tę postać. Coś strasznego ta laska, do tego mega naciągany jej romans z Davidem. Za to kupuję powoli rodzące się uczucie między Quinn a Huckiem.