Skazana: Sezon 2 Skazana sezon 2, odcinek 5
odcinek Skazana (2021-2024)

Skazana | odcinek 5

41m
7,4 360  ocen
7,4 10 1 360
Skazana
powrót do forum s2e5

Śmierć Hanki Mostowiak czy śmierć Hanki Mazur - którą scenarzyści wymyślili lepiej? Głosujmy. XD

agnieszka_maria_wrobel

To umarła Kulesza?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Peter_Kurten

Odezwał się pisior który się sprzedał za 800+ dla nierobów

Peter_Kurten

Kobieta inteligentna ma zawsze rację a nie żyje z 800+ jak wszyscy nieroby bo aborcja na życzenie i eutanazja to jest przyszłość narodu a po co rodzić durne bachory jak i tak parole je zabijają za butelkę wódki ?;D

Peter_Kurten

Skończy się rozdawnictwo i trzeba zapiera.. a nie żyć z zasiłków bo tylko skończone chi wybierają PiS i matola na prezydenta z tej partii a ja mam zawsze rację jestem nieomylna i czystą jak łza :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Peter_Kurten

Mówisz o sobie śle to nie moja wina że bierzesz 800+ na narkotyki i alkohol i masz zmarnowane życie bo inteligentni nie rodzą durnych bachorów które i tak sayzabijabe i wszystkich pididkow powinno się spalić na stosie amen a PiS nigdy nie będzie rządzić Polska :D ja mam zawsze rację i nie ndm dobranego mózgu przez kaczkę bo tylko debile oglądają tv i chodzą do kościoła bo każda religia to wymysł mediów:D jestem nieomylna i czystą jak łza jedna na milion a tylko dzięki mają bachory !!!

ocenił(a) serial na 8
Weronka90

jesteś piekna i cudowna, chyba się w Tobie potajemnie kocham podkochuje hhihihihiih

Peter_Kurten

Nie dla psa kiełbasa a jestem marzeniem każdego mężczyzny,jedna na milion i nie sprzedałam się za 800+ na narkotyki,alkohol i papierosy bo inteligentni korzystają z życia a nie rodzą durne bachory,nikt mądry nie siedzi w pieluchach całe życie,jest aborcja życzenie mamy XXI wiek

Peter_Kurten

Dziw ki