tak wg zapowiedzi POLSATu powie T-Bag do Michaela w kolejnym odc :P Normalnie padłam :P
Akurat miał rację z tym co powiedział-piękny tyłeczek to on napewno ma...a tak poza tym...czy oni utną mu tego palca u stopy??To było przegięcie:-/ Ale przynajmniej nie było nudno;p chciałabym się jednak dowiedzieć co mu zrobią.
Tak utną mu palec, a nawet dwa. No niestety trochę przykre, ale zupełnie mu to nie ujmie uroku.
temu kolesiowi co trzymal sekator drgnie reka i przez przypadek cała noge mu upi****li
wlasnie kurde zapomnialem jak ta nasza polska gwiazda sie nazywa, mialem ją na końcu języka he dzieki
Ale macie odzywki hehe....wrócę do uciętych palców.Nikt nie zareagował jak on krzyczał czy coś??Bo by się wykrwawił przeciez,ktoś mu musiał pomóc.No i za to tez go uwielbiam.Laaaadddnny i w dodatku taki odwaażżżnyyy:D:D ho ho hohohoh
Cała przyjemność polega na oczekiwaniu na następny odcinek:) Po co mamy Ci opowiadać co się zdarzy. Obejrzyj - będziesz wiedziała:)
Pozdrawiam!
jak chcesz to ci cała serie opowiem ale wtedy nie bedzie przyjemności w oglądaniu kolejnych odcinków, my sie wszyscy męczyliśmy czekając na odcinki, czekając na dobry transfer itd, wiec teraz kolej tych co ogladaja polsatowska wersje, ale faktycnzie tragicznie to tłumaczą.
T-Torba ;p tak powinni tłumaczyć bo Sucre to Sukr, Linc to pomywacz wiec why not, T-Torba :)) ciekawe kto tam pracuje w tym Polsacie, masakra.
Przepraszam, ale czy ktoś byłby tak uprzejmy i wyjaśnił mi znaczenie słowa ,,wychędzorzę", bo takowego za cholerę nie mogę się domyślić.
jak dla was złe jest to że mu palce utną to nie oglądajcie. Naprawdę nigdy nie wiadomo kto może w najbliższej chwili zginąć bo mogą być to nawet osoby które na śmierć nie zasłużyły.
oooo nie, piekny tyleczek jasne, ale "wychedorze"?!
to jest takie NIE w stylu tbaga, ze az szkoda :/
I jesli nie ogladaliscie dalszych odcinkow to nie pytajcie co sie stanie ;)ostatnio przeczytałam sobie na myspacowej stronie pb jakie beda dalsze losy glownych bohaterow (m.in. davida) i potem brakowalo mi elementu zaskoczenia :/
btw jest jeszcze inne znaczenie slowa "tea bag", biedny knepper o tym nie wiedział ;P