PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

tak wg zapowiedzi POLSATu powie T-Bag do Michaela w kolejnym odc :P Normalnie padłam :P

maua_5

leżę na podłodze ze śmiechu... polskie tłumaczenie jest beznadziejne, ale śmieszne :P

ocenił(a) serial na 10
maua_5

Akurat miał rację z tym co powiedział-piękny tyłeczek to on napewno ma...a tak poza tym...czy oni utną mu tego palca u stopy??To było przegięcie:-/ Ale przynajmniej nie było nudno;p chciałabym się jednak dowiedzieć co mu zrobią.

ocenił(a) serial na 10
szerett

Tak utną mu palec, a nawet dwa. No niestety trochę przykre, ale zupełnie mu to nie ujmie uroku.

ocenił(a) serial na 8
szerett

temu kolesiowi co trzymal sekator drgnie reka i przez przypadek cała noge mu upi****li

ocenił(a) serial na 10
s_o_a_d

s.o.a.d... chyba nie bedzie az tak dramatycznie??

ocenił(a) serial na 8
Hiding_001

no pewnie ze nie, oni mu po prostu robią pedicure

ocenił(a) serial na 8
szerett

tak i teraz pójdzie do dr Eweliny Flinty... tzn. Sary Tancredi ;)

ocenił(a) serial na 9
acwo

acwo a założe się, że jakby stała koło ciebie to byś popuścił w gacie :D

ocenił(a) serial na 4
acwo

wlasnie kurde zapomnialem jak ta nasza polska gwiazda sie nazywa, mialem ją na końcu języka he dzieki

maua_5

dobra ściema nie jest zła.................:D

ocenił(a) serial na 10
no_one_3

Ale macie odzywki hehe....wrócę do uciętych palców.Nikt nie zareagował jak on krzyczał czy coś??Bo by się wykrwawił przeciez,ktoś mu musiał pomóc.No i za to tez go uwielbiam.Laaaadddnny i w dodatku taki odwaażżżnyyy:D:D ho ho hohohoh

ocenił(a) serial na 10
szerett

Cała przyjemność polega na oczekiwaniu na następny odcinek:) Po co mamy Ci opowiadać co się zdarzy. Obejrzyj - będziesz wiedziała:)

Pozdrawiam!

szerett

jak chcesz to ci cała serie opowiem ale wtedy nie bedzie przyjemności w oglądaniu kolejnych odcinków, my sie wszyscy męczyliśmy czekając na odcinki, czekając na dobry transfer itd, wiec teraz kolej tych co ogladaja polsatowska wersje, ale faktycnzie tragicznie to tłumaczą.

maua_5

T-Torba ;p tak powinni tłumaczyć bo Sucre to Sukr, Linc to pomywacz wiec why not, T-Torba :)) ciekawe kto tam pracuje w tym Polsacie, masakra.

ocenił(a) serial na 8
asiunia_8

albo lepiej "tea bag," czyli lektor przeczyta: "herbaciana torebka" ;];];]

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Przepraszam, ale czy ktoś byłby tak uprzejmy i wyjaśnił mi znaczenie słowa ,,wychędzorzę", bo takowego za cholerę nie mogę się domyślić.

użytkownik usunięty
Mirage_2

jak dla was złe jest to że mu palce utną to nie oglądajcie. Naprawdę nigdy nie wiadomo kto może w najbliższej chwili zginąć bo mogą być to nawet osoby które na śmierć nie zasłużyły.

maua_5

oooo nie, piekny tyleczek jasne, ale "wychedorze"?!
to jest takie NIE w stylu tbaga, ze az szkoda :/

I jesli nie ogladaliscie dalszych odcinkow to nie pytajcie co sie stanie ;)ostatnio przeczytałam sobie na myspacowej stronie pb jakie beda dalsze losy glownych bohaterow (m.in. davida) i potem brakowalo mi elementu zaskoczenia :/

btw jest jeszcze inne znaczenie slowa "tea bag", biedny knepper o tym nie wiedział ;P