PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

już jutro w stanach kolejne odcinki supeeeer

ocenił(a) serial na 10
clim

aha

Bover0

jeeeeeee sóper :))

ocenił(a) serial na 10
mp_555

Lalala, lalala, lalalala, la la, lala

Dziękuję.

zelmer

ile w 4 sezonie jest odcinków? aż 7 ? nie za dużo?? O____o

rpd0

a nie 23 jak w kazdej serii????..... czemu za duzo... im wiecej tym lepiej... hehe

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Lol pusta blondyno w 3 sezonie jest 13 odcinkow :-/

Bover0

no ale to jest wyjatek spowodowany strajkiem.... a w kazdej normalnej serii jest 23:P

nie jestem taka pusta za jaka mnie masz....

ocenił(a) serial na 10
zelmer

rzeczywiscie takie smieszne ze boki zrywac......

masz zjebane poczucie humoru....

ocenił(a) serial na 4
clim

Żałosny serialik, żałośni ludzie na forum. 4 sezon ma 25 odcinków - odbijają sobie ten strajk.

radek1029

morda jebany sierściuchu :)

ocenił(a) serial na 8
rpd0

Ha ha ha!!!!! Powiem jak Siara Siarzewski:
"Dlaczego tak niekulturalnie?"
;)

ocenił(a) serial na 10
dezertx

co tam powiecie?
bimp bimp bimp bimp

ocenił(a) serial na 7
zelmer

dwa odcinki praktycznie wygladaly jak jeden :D
poza tym moim zdaniem gra aktorska w tym sezonie jest o niebo lepsza w sensie bardziej naturalna. poza tym kazdy kto spekulowal na temat usuniecia tatuazy przez Mike znajdzie potwierdzenie reszty nie mowie bo pewnie kazdy chce sie o tym sam przekonac ogladajac te(n) epizod(y)...

ocenił(a) serial na 9
aniusia_13

a ja właśnie zaczynam oglądać;) Na żywo załapałem się tylko na drugi odcinek, więc wolałem poczekać;) Moje wrażenia opiszę później.

ocenił(a) serial na 9
redzi01

no i jestem po pierwszym. Trzeba przyznać dobra robota. Logicznie poskładali wszystko w całość, a akcja gna z prędkością światła. Póki co jest naprawdę dobrze.

ocenił(a) serial na 9
redzi01

Chciałem napisać o drugim nad ranem, ale mi net odmówił posłuszeństwa ;) Powiem tyle - trzyma poziom, a to wszystko dzięki akcji, która nie ustępuje "Uprowadzonej". Jedynym jak na razie minusem jest dla mnie czołówka, która bardziej przypomina tą z Losta niż te z wcześniejszych sezonów PB. Nowi aktorzy na poziomie, tzn. Michael Rapaport w roli Agenta Dona oraz James Hiroyuki Liao jako Roland Glenn doskonale uzupełniają
starą obsadę. Miejmy nadzeję, że motyw zemsty w nowym sezonie podniesie morale po jedynie dobrym sezonie 3, a nie będzie gwoździem do trumny, to jak to miało miejsce w wielu sequelach produkcji kinowych, gdzie na myśl przychodzi mi np. "Hannibal Rising". Ciekawe jak będzie za tydzień, bo już nie mogę się doczekać ;)

aniusia_13

usuna tatuaże aby miec miejsce na nowe jak trafia do wiezienia w 5 sezonie ;p

ocenił(a) serial na 8
Lukas_58

Tatuazy NIE da sie usunać! To jest jeden z najbardziej infantylnych i niedobrzecznych pomyslow jakie widzialem w calym swoim zyciu. Po malej biznie zostaje blizna na cale zycie... Nie mowiac juz o calym ciele... Niestety ale ten serial to jest dno. To co bylo w pierwszym odcinku wola o pomste do nieba. Z T-Baga zrobili juz chyba kazda osobe. Od mordercy, poprzez pedala, pedofila, zwyrodnialca skonczywszy na kanibalu. Ludzie!

ocenił(a) serial na 8
Golan

Po malym tatuazu zostaje blizna na cale zycie...

ocenił(a) serial na 9
Golan

Nie no wszystko fajnie i to co piszesz o tym tatuażu jest raczej prawdą, ale dlaczego tak wielu ludzi czepia się o szczegóły dotyczące tego serialu. Jego po prostu dobrze się ogląda, a rzeczy o wiele bardziej nieprawdopodobne można spotkać w sumie na każdym kroku rozpatrując wiele obecnych produkcji, zarówno kinowych i telewizyjnych. Nie do końca przyznam szczerze rozumiem ludzi, którzy narzekają na ten serial, a mimo to wciąż go oglądają. Moim zdaniem tak udanej sensacyjnej produkcji telewizyjnej dawno temu nie było, gdzie cały czas wątki skupiają się wokół jednej, głównej osi fabularnej. Momentami historia jest naciągana szczególnie w sezonie 3, ale co z tego, skoro widzom w dalszym ciągu zapewnia niesamowitą rozrywkę.

redzi01

motyw z tatulazem to zmiotl mnie..... ku*** nawet najnowsze technika potrzebuje aby usunac laserem tatulaz malej powierzchni kikanascie zabiegow, z przerwami na regenracje tkanki.... a tu no prsze goscia w jeden dzien opedzlowali z tatulazu 50% powierzchni cial... hehehe Rekort Swiata :D :D :D :D

serafin_5

niewiem co o was myśleć, powstrzymam się bo dojdzie do rękoczynów