PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

12 odcinek 1 seria

ocenił(a) serial na 10

Wiem, że zawracam dupe, ale jest moze ktos tak miły, żeby napisać mi co stało sie w dwunastym odcinku pierwszej serii? Dostałam ten serial od kumpla i płyta jest strasznie porysana i akurat ten odcinek w ogóle nie chce mi sie odtworzyć. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi napisał chociażby ot ważniejszych zdarzeniach. Dzięki. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Klaudia999

Utwierdzony w przekonaniu że jego plan działa, Michael szykuje się do pokonania ograniczeń ostatniej przeszkody. Z powrotem w załodze budowlanej grupa stara się pozbyć jednego dodatkowego uczestnika i skupia swoją uwagę na T-Bagu, który ma pewnego asa w rękawie. A ucieczka jest co raz bliżej...Poza więzieniem, LJ wymyka się z ukrycia żeby pójść na pogrzeb matki w którym uczestniczą także mordercy jego matki. Veronika dostaje telefon od anonimowego informatora który podanymi przez siebie informacjami rzuca trochę światła na noc morderstwa Terrenca Steadmana.

http://www.prisonbreak.int.pl/modules/icontent/index.php?page=60 [www.prisonbreak.int.pl/...]

ocenił(a) serial na 10
Klaudia999

W zalozeniu mialo byc tylko 13 odc. serial jednak byl zbyt polularny, w 13 odc wszyscy mieli uciec i happy end. ale zrobili motyw ze klawisz chcial wejs do kanciapy kiedy michael wlasnie wychodzil z tunelu wiec lincoln wypier.... w tace klawiszowi i za to poszedl do izolatki ale uratowal caly plan, dzieki temu uciekna dopiero w 22 odc.

ocenił(a) serial na 10
Warchlak

Dzięki.
Ciesze się, że jest więcej niż 13 odcinków. Z reguły nie przepadam za takimi serialami, ale ten dosłownie wbija w fotel. Jak będzie teraz ta długa przerwa w drugim sezonie to chyba umrę z nudów.