Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 225410
6,5 20 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

2s2s

ocenił(a) serial na 9

odcinek oczywista zaje........... trzyma w napieciu jak pozostale
nareszcie pokazali Tweener'a i miejmy nadzieje ze juz niedlugo pokaza Haywire'a :)
bylo takze wiecej scen z T-Bag'iem :)-z brutalnym Theodor'em Bagwell'em, szkoda tylko tego doktorka, ale jeszcze nie wiadomo czy cos mu zrobil czy tylko go uspil(mam nadzieje ze to drugie) nie zauwazylem tu niedociagniec bo nie jestem typem czlowieka ktory przewija film z sekundy na sekunde aby znalezc jakis uszczerbek, jedyne co mnie zdziwilo to czemu gliny nie strzelaly w kola tej ciezarowki :/
episod skonczyl sie oczywista znowu zaskakujaca bo niewiadomo co teraz zrobi Lincoln ze swoja rana i szkoda ze reszta grupy oddzielila sie od nich
juz sie nie moge doczekac 3e :)

kadafix

no... głupie było to, ze grupa sie rozstała :/ .

mam nadzieje, że przejście między ucieczką z 1x24-2x1 a ucieczką 2x2-2x3 nie będzie podobne i poznamy szczególy tej ucieczki z postrzeloną nogą...

no i zawiedli LJ...

ocenił(a) serial na 10
picek

[SPOILERY] [SPOILERY] [SPOILERY] odcinek znacznie lepszy od pilota widac wyraznie ze juz niedlugo bedzie przednia zabawa , poczotkowo odcinek byl dosyc spokojny , mozna powiedziec ze naprawde klimatyczny akcja gdzie pija sobie piwko i jedza kurczaki normlanie jak spotkanie starych ziomkow przy piwie:P, pozniej jednak wsakuje na wyzszy bieg , bellic chyba ma zalamanie nerwowe , poczotkowo myslalem ze moze ta strzelba to dla niego przeznaczona ale chyba nie:Pmahone naprawde jest jakis dziwny najpierw jakies dziwne tabletki pozniej gapi sie na fantane przez dluzsza chwile ,tweener normlanie kozak na wolnosci gosciu wie co i jak:P mozna stwierdzic ze wszystkie drogi prowadza do utah wiecie o co chodzi:) i na koniec dodam po odcinku ze naprawde zapowiada sie ciekawie II sezon

ps dawajcie swoje przemyslenia co do danego epa w jedno miejsce

ocenił(a) serial na 10
wilkolak111

ten odcinek troche mnie zawiodl:( to moje osobiste zdanie i teraz sprobuje napisac dlaczego....

glownie to przez nierealistyczne potoczenie sie wydarzen... T-Bag przywiazal kolesia majac tylko jedna reke sprawna?! Ciekawe jak on tego dokonal.... hmmm nie wiem jak to jest w klinice dla zwierzat ale chyba nikt nie trzyma tam farby do wlosów??

Michael i Burrows wchodza na dach i potem do windy. Super, tylko jak juz nie udalo sie odzyskac LJ to raptem w 2sek juz sa na ulicy przed sadem i niby wszystko jest cool.... napewno wyjscie z tego budynku by im zajelo wiecej no ale dobra tam..

szkoda ze ekipa sie rozdzielila ale mam nadzieje ze nadal beda ich pokazywac :)

ocenił(a) serial na 10
man_united

cofam swoja poprzednia wypowiedz... Burrows i Michael wyszli jakos "innym wyjsciem" bo przeciez Burrows znal to miejsce doskonale. Eh moj blad:(

kadafix

No z ta reka to troche przegiecie. To raczej niemozliwe zeby jakis weterynarz przyszyl mu ta reke i przywrocil w niej krazenie (takie cos to robia chyba wyspecjalizowani chirurdzy). No i z tym sadem jak mowicie tez troche nagiete, ale ogolnie moze byc. Podobal mi sie watek z naczelnikiem i Bellickiem.

ocenił(a) serial na 10
Kryan

dokładnie, takie trochę naciągane. Troche głupie było to , że ten lekarz nic nie zrobił, wiedział że T-Bag ma tylko jadną ręke sprawną, ja na miejscu doktorka bym go kopała i biła, bo to oczywsite że miałabym przewagę :)

ocenił(a) serial na 10
xmaluszekx

hehe Madziula... doktorek bal sie takiego swira jakim jest T-Bag wiec dlatego nic nie robil:) pozatym zawsze potem T-Bag moglby dorwac jego zone