Założyłem już temat odnośnie ósmego odcinka 2 sezonu co powiecie na moją teorię? Oczywiście Ci co widzieli zwiastun 2x08 (ten dostępny tutaj http://www.youtube.com/watch?v=S_ly5XEd2uE&eurl== [www.youtube.com/watch?v...] )
Wydaje mi się, że Sucre i Michael współpracują bo na końcu michael mówi adios amigos tak? na zwiastunie z taką ironią ,na bank tak sie skończy. Wykiwają T-Baga i Murzyna i beda miec cala forse dla siebie... Nice one ; )
Gratuluje teorii, to bardzo możliwe. Jestem skłonny zaryzykować stwierdzenie ze tak wlasnie bedzie ;] no coz zabaczymy dopiero pod koniec pazdzienika ;
Jak już to wykiwają T-Baga bo w sumie Sucre to teraz kumpel C-Note. A tak wogóle to po co mieliby odstawiać taką szopkę. Wystarczy związać na wpół sprawnego T-Baga (ewentualnie też C-Note'a)i zwiać z kasą.
Zgadza sie ale to jest serial i oni musza jakos zachecic do ogladania o to troche pokomplikowac. Zreszta bedzie ciekawiej jezeli tak zrobia.
A co sadzicie na to ze Michael i Linc sie rozdzielili?
no to gratuluje nosa ;). taki wlasnie byl plan, ale jak im sie to udalo to inna sprawa :)
nie wykiwają murzyna, bo jak jest ktoś bystry to zauważy że ten ziomek to pozytywna postać, te wstawki z rodzina, niezkorumpowany żołnierz niesprawiedliwie wysłany za krat itp. Więc na bank dostanie swoją działke wcześniej czy puźniej. A jeśli chodzi o t-baga to po tym jak zajebali abruzziego(K*%WA!!!) to polubiłem tą postać:D