PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224902
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Zlikwidowali gubernatora bo był niewygodny.Teraz najprawdopodobniej chcą pozbyć się Sary.Podejrzewam ze bedą chcieli upozorować kolejne przedawkowanie, tym razem śmiertelne.Z tąd porozrzucane ampułki z morfiną na stole.Ale w ostatniej chwili jest scena jak z drugiego pokoju wychodzi jakas postać.Widać tylko cień.Sądze ze to agent Kellerman, który chce ją ostrzec.Wiem ze to niedorzeczne z takim bezdusznym bydlakiem ale pomyślcie.Ma prawo się zbuntować.Zawsze pracował, składał raporty dla pani wiceprezydent był jej prawą ręką, a teraz pojawił się ten japoniec Kim i nagle Kellermana jakby odsunięto na bok.Mógł sie czuć wkurzony i obstawiam ze prawdopodobne jest ze pomoże dla pani doktor.

ocenił(a) serial na 10
Jemiel

Tez mi przyszlo na mysl ze Kellerman pomoze sarze,bo bylo by glupie jakby zginela.Chyba ze ktos tam inny jest a Kellerman jej pomoze:D.Poczekamy zobaczymy 10 dni 18 h 37 min:P:P:P:P:P

Jemiel

to jest wiadome.... chcą kellermana nawrócić... śmiechu warte, ten serial umrze śmiercią naturalną. teraz to nie jest już to co 1 sezon... brak mi tego wysokiego poziomu :/