Nie chcesz wiedzieć, co będzie dalej, nie czytaj.
Mam do was pytanie... W trzynastym odcinku policja złapie Michaela i jego brata... Jak myślicie, wydostaną się?
Mam nadzieje że tak i to jak najszybciej. Najgrosze będzie to jak znów będą w więzieniu :(
no tak, tam raczej nikt ich nie zabije ;P w tym czasie myślę, że Sara dorwie się do tego co jej ojciec zostawił i uniewinnią Lincolna :) tylko co z Michaelem? pewnie będzie siedział w więzieniu a Sara będzie w nim dalej lekarką, więc będą razem :P ale o tym już inny temat jest ;p
co do 2x13:
http://img184.imageshack.us/img184/8130/ep1303ux9.jpg
Ech... Wierzysz w to, co napisałaś? Nie, to by było za logiczne ;)
Znając Prisona twierdzę, że wymyślą coś, na co nikt nie wpadnie. I za to kocham ten serial ;)
A się porobiło! Ale dobrze mu tak ^^ Tylko współczuję mu, bo więźniowie chyba go nie darzą sympatią...
Wg mnie nie trafią do więzienia, przecież dorwał ich *** (kurde, mam słabą pamięć do nazwisk, chodzi o kolesia z FBI), który jak wiadomo ma "misje" aby ich zabić. Tak więc jak nikt im nie pomoże to zginą, a nie wrócą do FR. Zresztą jak tak by się stało to było by to małe przegięcie ze strony twórców. Wg mnie w miare logicznym wyjściem z tej sytauacji jest to że ktoś lub coś (oisząc coś myśle o samochodzie, samolocie czy czymś takim, a nie obcym:P) odwróci uwagę kolesia z FBI, Micheal rzuci się na niego, a brachol dostanie kulke w ramie. Mniej więcej tak to widze, powrót do FR jest dla mnie nierealny, a fotka to fotomontarz jak dla mnie, lub okładka do jakiegoś magazynu. Tyle ode mnie
No nie wiem, ale w amerykańskiej wikipedii wyraźnie napisali, że braciszkowie wracają za kratki, razem z Bellickiem. Więc nie jest to aż takie nierealne. Zobaczymy, ale właśnie to uwielbiam w tym serialu - jest tak mało przewidywalny jak mało który (chociaż już pomału przywykłam do motywów, że policja się czai, wchodzi do domu, a tam ... inny dom ;) ) Zobaczymy jak to się rozwiąże :)
fotka nie jest fotomontażem - jest to oficjalna fotka promocyjna 2x13
http://www.prisonbreak-online.com/gallery/thumbnails.php?album=241
Też chciałabym, żeby była. Szkoda, że nie jest, bo widziałam akurat urywek tegoż odcinka...
Ale cóż. Gdyby nie było "małego" dreszczyku emocji Prison Break nie nazywałby się Prison Break :)
Raczej wrucą! A jak wrucą to myslę że możemy się spodziewać trzeciego sezonu :)
Nie wrócą, bo pomoże im Kelleman który będzie się chciał odegrać na pani prezydent. Na koniec 13 odcinka 2 serii strzeli do Machona i ucieknie z nimi. Założę się, że Mahone przeżyje i dalej będzie ich ścigać.
z tego co wiem to kellerman pomoże bardzo dużo braciom ale to może być pewna zasadzka może chce odzyskać dostęp do pani prezydent. ja już coś wiem ale nie powiem co dalej bedzie bo wtedy bedziecie oglądać bez emocjii ;D