juz kiedys tu pyszczylem na drugi sezon, ale po obejrzeniu odc. 14 stwierdzilem ze moze jednak cos sie poprawi...
niestety. 15 byl nudny jak nieszczescie. pierwszy odc. PB, ktorego nie obejrzalem od poczatku do konca, bo musialem robic przerwy zeby nie zasnac. pomyslalem ze to moze tylko cwilowy spadek formy...
i obejrzalem 16. no brak mi slow. moze nie brak, ale to co chcialbym napisac, zostaloby usuniete ze wzg. na naruszenie regulaminu. dlatego sobie odpuszcze...
i jak tak dalej pojdzie, to bedzie jak w temacie. chociaz w CN leci kilka kreskowek lepszych niz to, co obecnie prezentuje PB. dlatego zmieniam zdanie. 3 sezon na Jetixie, obok power rangers wpasuje sie doskonale.
no z tego co czytalem tutaj na forum to wlasnie 16 odcinek jest jednym z najlepszych jak nie najlepszych w serii 2. Osobiscie jeszcze nie ogladalem.
Jest jednym z najgorszych odcinków. Akcja z pociagiem to przejaw debilizmu tworców. Ale nie zgodze sie co do 15 odcinka. Moim zdaniem byl niezły.
to po prostu kwestia gustu, mi odcinek 16 podobał się bardzo... trochę mi szkoda Haywire'a, ale cieszę się, że Michael i pani doktor znowu są blisko siebie
po co to piszesz nie podba ci sie to trudno! ja tam nie pisze na kazdej stronie ze lubie pb, ale chyba zaczne bo sie czepiasz po prostu!