jestem ciekawa kiedy 3 sezon bedzie dostepny do sciagniecia w internecie.. a i dla mnie obydwa sezony byly swietne ...i troche dziwi mnie to ze niektorzy krytykuja role aktorow uwazaja ze nie powinni tego robic czy tego...wydaje mi sie ze od tego sa krytycy filmowi, a jezeli cos zaczyna sie niepodobac w serialu to znaczy ze dany aktor nie zachowuje sie jakbysmy chcieli lub robi cos co nam sie nie podoba co robi i my bysmy zrobili inaczej. Mysle ze dobrze ze aktorzy nas stale zaskakuja swoim zachowaniem,bo co by to bylo gdyby stale byli tacy sami, mysle ze zrobiloby sie conajmniej nudno. kazdy odcinek jest pelen emocji i ogolnie bardzo mi sie podoba, jestem ciekawa 3 czesci...pozdrawiam wszystkich:)
boże jacy ludzie sa glupi :| Jest dopiero 13odcinek 2 serii a oni juz o 3 serii marzą. zdaje się ze w przyszłym tygodniu kolejny epizod...
14 odcineczek z tego co wiem, to byłdzisiaj na FOXie :D... ale jeszcze nie jest dostępny w necie... przynajmniej ja go nie złapałam ;p
co do 14 odcinka to jeszcze nie było, w USA jest inna strefa czasowa, u nich to bedzie 20-21 a u nas koło 3 nad ranem dopiero (teraz maja może godzinę 17 xD)