PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

3 sezon

ocenił(a) serial na 8

jak wiemy 3 sezon bedzie i moze nawet nastepne. ale waszym zdaniem na ktorym sezonie powinien zakonczyc sie serial? mimo tego ze jest swietny to trudno bylo by wymyslec cos rownie ekscytujacego jak w 1 i 2 serii...bo przeciez nie chcemy by o serialu mowiona ze na poczatku byl swietny a pozniej " sie stoczył"

ocenił(a) serial na 10
pinaacolada

Serail jest extra normalnie tak mnie wciagnal jak nigdy nic:P no ale niestety wszytsko co dobre musi sie skonczyc:P jestem przy 30 odcinku mam w zapasie jeszcze 7 :P ile dokladnie jest odcinkow jesli ktos wie niech mi na maila napisze;] 27paulina@interia.pl Mam nadzieje ze tak ekscytujacy film nie zrobi sie nudny przez to zeby byl dluzszy bo ktos chce zwiekszyc ogladalnosc:] Ahhh...takie seriale z taka obsada moge ogladac bez przerwy GRATULUJE!

ocenił(a) serial na 6
pinaacolada

W jednym z wywiadów autorzy powiedzieli wręcz że przewidują 6 sezonów -________-
Żenada całkowita, ale widać niektórzy wychodzą z założenia, że nie zabija się kury znoszącej złote jaja (nawet jeśli mogą być z salmonellą)

ocenił(a) serial na 10
kaciupa

jak sie nie podoba to skoncz(cie) ogladac na 2 seri a nie ciagle narzekania, skoro serial dobrze sie "sprzedaje" to wlasnie samobojstwem bylo by go (s)konczyc na 2 seriach

ocenił(a) serial na 6
pinaacolada

Kiedy powinien się skończyć? Na trzynastym odcinku pierwszej serii, góra po pierwszym sezonie.

pinaacolada

uwazam,ze serial powienien sie zakonczyc na drugim sezonie. W koncu sam tytul wskazuje o czym ma byc ten film. Czytalam gdzies ze ma byc trzecia seria ale bedzie ona miala inny tytul...Kto wie.

kundzia16

Tak, inny tytuł... 3 sezon - "Skazany na ucieczkę"... Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
pinaacolada

na drugim sezonie zdecydowanie powinien sie skonczyc..ale w tym tkwi moim zdaniem glupota amerykanow..robia cos na sile,wychodzic to zaczyna juz beznadziejnie ale oni dalej to ciagna..wystarczy podac przyklad ze lostom spadla ogladalnosc o 14%..tak bedzie z kazdym serialem kreconym po to aby tylko byl..ludzie nie potrafia chyba zrozumiec ze lepiej aby to byl najlepszy serial..chociaz tylko z jednej serii ale za to jakiej..i wtedy to mozna by bylo nazwac jakas tam sztuka serialowa..no ale co sie dziwic jesli oni maja z tego niezle pieniadze i robia potem byle shit

ocenił(a) serial na 8
pinaacolada

no ale z 2 strony myslac jak tworcy sama dalej ciagnelabym ten serial.trzepia na tym taka mamonę ze skzoda gadac a nawet jak spadnie znacznie ogladalnosc i tak im to wyjdzie na dobre... za same powrorki w tv ile kasiorki beda miec...dla nich im wiecej tym lepiej... no ale samo pomyslcie co u diabla mialo by byc dajmy slowo w 5 serii?? michael zeni sie z sara? swietnie telenoweli natsepnej nam nie trzeba....

ocenił(a) serial na 10
pinaacolada

kundzia rozjebał*ś mnie tym że trzeci sezon będzie miał inny tytuł. Ja pier**le.Zaraz je*ne ze śmiechu

ocenił(a) serial na 10
pinaacolada

ja ten serial ogldam od nie dawna czyli od premiery na polsacie uwazam ze ten serial nie nadaje sie na 5sezonow czy 6 uwazam ze taki serial pownien zakonczyc na drugim sezonie a najlepiej powni nakreci dwa wspon sezony i zakonczyc no ale jezeli jest trzeci sezon to pownien byc ostani

ocenił(a) serial na 8
kinoman85

Jak dla mnie ten serial powinien mieć 2 sezony... pierwszy o ucieczce z więzienia, a drugi o tym jak uciekają poza więzieniem - aż do ustatkowania sie ;]

ocenił(a) serial na 2
pinaacolada

Dla mnie ten serial powinien zakończyć się już dawno na pierwszym sezonie. Niestety Amerykanie nigdy nie chcą zabijać kur, które znoszą złote jajka i to widzowie (niestety) decydują jak długo trwać będzie historia, co przekłada się z kolei na to, że przemyślana i koncepcyjnie spójna histria coraz częsciej zaczyna razić nieprawdopodobieństwami inrtygi, uproszczeniami (bądż wręcz przeciwnie- zapętlaniem akcji, która brnie zupełnie w nieprawdopodobnym kierunku, wręcz z ślepy zaułek) i schematami.
PS. W dalszym ciągu oglądam Prison Break, lecz nie jest to ta sami, trzymająca w napięciu historia co kiedyś, a mniemam, że wraz z upływem czasu bedzie jeszcze gorzej...