PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

7 Odcinek !!

ocenił(a) serial na 8

Oglądałem wczoraj 7 odcinek prison break na kompie,są takie kity ze niebede wam zdradzał szczegułów,tylko tyle wam powiem,ale w następnym odcinku to dopiero sie będzie działo.

ocenił(a) serial na 8
PATOLOGIA458

Naprawde szkoda mi tego Tweenera ;(. Wiedziałem, że nie piśnie słówka. No i Sucre stracił rozum :(. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy jego wybryk bo inaczej to ciężkie losy paczki :P.
Zauważyłem, że w tej drugiej serii podciągneli komedię postaci :). Dobrym tego przykładem jest Haywire który chce sie zabawić w MacGyvera :D.
Oh biedna Sara - oby niesięgneła poraz kolejny po insuline ;P

ocenił(a) serial na 9
fazza_

morfine!!! do &*&&@#@@#$%$^%#%#$%#$%@#$ morfine!!!

da_markos

Odcinek nareszcie na poziomie:) Co do Sary to przeciez chca ja zabic i ta morfina na stole to znak ze gosc ktory jest w jej pokoju chce ja tym nafaszerowac i upozorowac samobojstwo. Nie bedzie to trudne zwlaszcza ze Sara strcila ojca a jej problemy sa znane. Ale mysle ze ktos jej nieoczekiwanie pomoze...:) Poza tym ciekawa jest sytuacja z Sucre chocw wydaje mi sie ze wszystko wroci do normy i Sucre postapi wlasciwie. Ciekawi mnie tez motyw z ojcem Scofielda. Od dluzszego czasu sluch o nim zaginal a mysle ze jeszcze jakas role odegra,.

ocenił(a) serial na 10
Wizard

Tym kimś co pomoże Sarze będzie Kellerman!!! Mówie wam. Wogóle zmieni obóz, wyjawi wszystkie sekrety pani prezydent i pomoże załatwić niewinność dla czwórki uciekinierów (chodzi mi o Michaela, Lincolna, Fernando i C-Note'a). To napewno będzie on!!!!

PATOLOGIA458

Serial dla mnie jest rewelacyjny. Oglądałam go w Anglii. Z odcinka na odcinek coraz lepszy.Ostatni epizod mnie minął bo byłam w Polsce na urlopie, moze kiedyś doczekamy się ekranizacji polskiej. Oby jak najszybciej.Polecam

ocenił(a) serial na 3
mandarynka112

jak dla mnie jak na razie najlepszy odcinek!

ocenił(a) serial na 7
dzudo_honor

odcinek dobry zwroty akcji byly troche mylace sceny na ktore dalem sie nabrac jak male dziecko ale w koncu o to chodzi :D mile to jest ;p a co do tego odcinka to rzeczywiscie szkoda mlodzika lepiej jakby w koncu kropneli t-baga ale chyba zbyt lubiany jest zeby tworcy to zrobili ;p

ocenił(a) serial na 9
PATOLOGIA458

I tak 3mać - podobał mi się :)

ocenił(a) serial na 9
Aintha

szkoda Tweenera:(( FAJNY KOLEŚ, CIEKAWE KTO BĘDZIE NASTĘPNY....
Agent Mahone to naprawde psychol.....

PATOLOGIA458

Hmm,myślę,że Michael,Linc zdołają uciec razem z synem Linca,T-bag też,taki psychol utoruje sobie drogę,pozatym ciekawe co z Sucrem,trochę się zawiodłem jego postawą,najbardziej zagadkową postacią jest dla mnie C-note,nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób on chce uciec z rodziną,która jest pod stałą obserwacją FBI.Pozatym wszystko to tylko przypuszczenia,a twórcy serialu i tak nas zaskoczą.

ocenił(a) serial na 10
mehantor

moze Sucre powie - ZARTOWALEM :P

Pojawil sie Lost s3e1 i jakos mi nie podszedl, ciekawe bylo tylko pierwsze minuty

ocenił(a) serial na 10
PATOLOGIA458

A co do Tweenera, to myśle, ze on jednak żyje (przynajmniej narazie). Wsumie to nie było dokładnie widać, gdzie dostał. W jednym ujęciu nawet widać, że dostał w ramie, a od tego sie przecierz nie umiera (przynajmniej nie tak szybko). Sądze, że on jednak przeżyje jeszcze pare minut i kropnie tego agenta albo przynajmniej poważnie go rani.

ocenił(a) serial na 7
PATOLOGIA458

no szkoda Tweenera ale niestety serial się robi coraz nudniejszy i żałośniejszy ,a 1 sezon był taki fajny

PATOLOGIA458

a może tweener przezyje? moze ta drogą bedzie przejezdzal Linc i zobaczy na poboczu mahona i tweenera, wpadnie autkiem na polanke i rozjedzie mahona a tweenera zabierze rannego ;]

ocenił(a) serial na 1
kusmider2222

@jizinovek po twojej wypowiedzi widze do jakich dzieci bez wyobraźni jest kierowany 2 sezon PB, ale spoko nieźle sie ubawiłem czytając twojego posta

strzelba

chlopcze jaja se robie a zes odpowiedzial na posta to chyba jednak dzieckiem jestes ty...

ocenił(a) serial na 10
PATOLOGIA458

Hmm odcinek jak zawsze dobry chociasz musze przyznac ze jednak 1 sezon byl lepszy. Juz nie moge sie doczekac 8 odcineczka

ocenił(a) serial na 10
Starzyk_2

Wszystko sie wyjaśni we wtorek gdy będzie można sciagać nastepny odcineczek.