ja tam nic nie widzę na tym tatuażu :P
Mój tato już tak się nakręcił na ten serial i mi mówi:
"no przecież po coś bierze tą insulinę. widocznie ona sprawia, że te tatuaże się pojawiają"
No i stąd moje pytanie. wiem, że to głupie, ale czy oni tak specjalnie zaznaczyli te tatuaże, żeby niby było widać te plany więzienia, czy one naprawdę same się tak pokazują ni z gruszki ni z pietruszki :P
Tak,to było tylko dla widza.Takie przedstawienie tego co przedstawia tatuaż;p Tatuaż przedstawia postac gargulca i można zauważyć liczne ścieżki na reszcie ciała.
No to po kolei:
1. Michael bierze insulinę tylko po po to, żeby móc regularnie odwiedzać gabinet lekarski i tam przyglądać się wszystkim zabezpieczeniom, bo właśnie przez gabinet planuje ucieczkę (po to potrzebuje łykać PUGNAC - bloker insuliny, żeby nie wyszło na jaw, że nie jest diabetykiem),
2. Michael celowo zakrył plany więzienia i inne wskazówki pod obrazkami i symbolami, żeby nikt oprócz niego nie zorientował się co tam naprawdę jest. A że zaprojektował tatuaże sam, to zna każdy ich szczegół i wie gdzie co ma :) Dla widza wskazówki pojawiają się czasami wyostrzone, żebyśmy mogli je na własne oczy zobaczyć :)
Hehe, łatwo się chyba skapowac, że to dla widza było. Cóż, może nie uwarzałaś :D
tzn no tak mi się zdawało, ale ta wersja mojego taty pomimo tego że była naginana to jakimś cudem mnie przekonała ;P dlatego też wolałam się upewnić ;P
dodam tylko jeszcze że w następnych odcinkach będzie wyjaśnione że Michael ma taką zdolnośc, że np. jak normalny człowiek patrzy na lampe to widzi lampę, a jak michael patrzy na lampe do widzi każdy pręcik, przewód i ogólnie to co ma w środku. Dlatego gdy ludzie patrza na jego tatuaże nie widzą żadnych ścieżek a on tak :)