Jak patrze na ciekawoski o prison break na filmweb (niektore)to mi sie rzygac chce!
cos typu:
sezon pierwszy sklada sie z 22 odcinkow (WOW!)
Kolejna: "Scofield i Barrows mogą się poruszać bez RZadnych zabezpieczeń." Rzadne ózprafiedifienie ńe jztneie tla takih błenduf.
Następna bzdura:
"Dominic Purcell (Lincoln Burrows) został wybrany do tej roli 3 dni przed rozpoczęciem kręcenia filmu."
No się zaraz przekręcę.!!!!
Przecież tysiąc razy było mówione, że rola Linca od samego początku była przeznaczona dla Dominica!!!
Nie było na nią nawet żadnych castingów!!
Ja nie mogę...
No tak to jest. Raz piszą, że jakiś aktor ma 175cm wzrostu a wyżej piszą, żę 183... idzie sie wkurzyć.
http://www.filmweb.pl/o40416/Jonathan+Brandis/ciekawostki
dział ciekawostki umarł już dawno smiercia nienaturalna.. od kilka dobrych tygodni probuje dodac jedna, raz zostala zaaprobowana, ale zaginela w akcji, dodalam drugi raz - cisza.. ktos moglby sie w koncu zajac tym, bo to troche zenujace, jak ta strona jest zaniedbana, i to nie z winy intenrautow, ktorzy nie maja kontrybucji..
ps. ile razy mozna zwracac uwage zeby Jodi Lyn O'Keefe znalazla nalezne jej mniejsce wsrod obsady???
Zgadzam się z Wami w 100%
Moim zdaniem prawda jest taka, że zalicza się tylko to, co napiszą osoby mające jakąś tam znaczącą ilość punktów.
Jeżeli ktoś ma ich mniej, jego propozycje najczęściej albo są odrzucane, albo nie wiadomo ile czeka się na ich zaakceptowanie, tylko po to, żeby potem szukać ich w nieskończoność.
Problem w tym, że to właśnie te osoby najczęściej chcą dodać prawdziwe i rzetelne informacje