Ja uwielbiam ten serial, zanim go nie ogladałem moim numerem 1 był LOST, ale po oglądaniu kilku odcinków PB uważam że jest dużo lepszy.
Jedyny minus Prisona jest to, że główni bohaterowie mają zawsze szczęście, np.Przy kopaniu dołu zawsze gdy ktoś wchodził do pomieszczenia oni w ciągu 5 sekund zdądyli: nakryć dziurę ,,dywanem" i położyć stół, co było by niemożliwe :)...
Czekam na wasze opinie.
Ja bym nie powiedział , że mają szczęście ponieważ co chwile tj.w każdym odcinku powstawał nowy problem , z którym bohaterowie a w szczególności Micheal 'Fish' musiał się zmagać :)
PB ROX!
Ludzie! Jakby tego nie było, to by nie było serialu. Założeniem filmu, który opiera się na kilkunastu odcinkach, jest tworzenie najpierw problemu, a potem rozwiązanie jego. Tak jest w filmach fabularnych, bajkach no i w końcu w serialach. Jednak serial ma ten "mankament, że co raz trudniej wymyślać ciekawe problemy (a serial przecież z tego żyje), dlatego co raz częściej będziemy mieli do czynienia z zaciągnięciami.
Ja osobiście, bawię się świetnie przy każdym odcinku. Absolutnie nic mi w nim nie przeszkadza, bo podchodzę do niego - w przeciwieństwie do wielu osób - na luzie. Wam radzę to samo.
Mi tez nic nie przeszkadza w PB bo uwazam ze jest to najlepszy serial i tyle :) strasznie mi sie podoba to ze nie wszystko im sie układa po ich mysli a oczywiscie inteligenty Michael zawsze (ok, nie zawsze bo inaczej byloby troche dziwnie i głupio ale czesto;)) znajdzie jakies spoko rozwiazanie :D kocham Prison Break! :D
lost-prison po co wogole porownywac te dwa seriale przeciez to sa dwie tematyki obydwa genialne ale na swoj sposob wiec kto porownoje to chyba nie wie o czym mowi.moim faworytem pozostanie lost
danielo najpierw napisałeś:"kto porownoje to chyba nie wie o czym mowi" a zaraz potem "moim faworytem pozostanie lost"
Nie podoba mi się, że będzie przerwa i że prawdopodobnie pomału zbliżamy się do końca serialu. Chociaż lepiej w dobrym stylu skończyć wcześniej, niż tworzyć kolejną "Modę na sukces" :)
a po co na siłę wyszukiwac minusy genialnego serialu zamiast cieszyć się tym że powstał, a my mamy mozliwość go oglądać co tydzień. Doszukiwanie się błedów (które niektórzy traktują prawie jak hobby albo jakiś sport) jedynie zniechęca do dalszego oglądania bo zauważa się wtedy tylko mankamenty i niedociągnięcia, sprzeczności i irracjonalne rozwiązania. Dajcie sobie z tym spokój :P