PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jak wiecie zbliża się niestety długa przerwa, i mam pytanko, jaki serial poleci zamiast PB? Nie pytam o to jakie seriale polecacie zamiast PB, tylko jaki serial poleci w tym samym czasie co PB. Tak jak np. Day Break zamiast Lost'a (który zresztą polecam, stary pomysł, ale serialik fajny :)

Pozdro

goofy3

a jak długa bedzie ta przerwa?? od kiedy do kiedy??
bo nic o tym nie słyszałem

ocenił(a) serial na 9
Kuczy

Z tego co wyczytałem na jednej ze stronek poświęconych serialowi przerwa potrwa do 29 stycznia.

ocenił(a) serial na 10
goofy3

Witam, kiedyś też ktoś rozmawiał na temat jakiś ciekawych seriali i padł taki tytuł " The Nine" nie ogladałam go ale czytałam recenzje i też ma bardzo dobre. Pozdrawiam ;)

fioda

ja sobie ogladam Jericho, Heroes i teraz zaczalem sciagac kolejny (nowy) serial, wyemitowano dopiero 3 odcinki, ale fajny jest
"Day Break"

ocenił(a) serial na 10
goofy3

Heroes

ocenił(a) serial na 8
Mikla_the_Rapist

ja teraz sciagam The X files. tego jest duzo to starczy napewno do lutego;]

goofy3

Oprócz Heroes i Jericho polecam także Vanished

ocenił(a) serial na 10
JFox89

Ludzie, czytajcie uważnie, nie chodzi mi o to co polecacie, tylko jaki serial wejdzie w miejsce PB....

ocenił(a) serial na 6
goofy3

Polecam Ci serial 4400. Jeden z lepszych jakie dane mi bylo ogladac, powiem ze wciagnal mnie rownie mocno co Prison Break, a moze nawet troche bardziej :)

ocenił(a) serial na 10
Crazy_3

Kapot, brak mi słów...
kain_b, dzięki, jak będziesz coś wiedział daj znać :)

Pozdro

ocenił(a) serial na 9
goofy3

wedlug informacji na glownej stronie fox'a przerwa potrwa do 22 stycznia. nic nie wiadomo na temat serialu, ktory na okres przerwy wejdzie w miejsce PB.

ocenił(a) serial na 6
kain_b_2

Kain a mi brak slow z powodu twojego chorego ustanawiania sie jako najwyzszy autorytet klasyfikujacym wyzszosc serialu jednego nad drugim. slyszales kiedys takie okreslenie jak indywidualny gust lolku?

ocenił(a) serial na 7
Crazy_3

kurcze Kapot postaram się wyprowadzić Cię z błędu bo widzę że nie rozumiesz o co pytał kolega ktory założył ten temat ;) każdy rozumie że masz swój indywidualny gust ale Goofy pytał jaki serial wejdzie ZAMIAST PB na antenę w czasie przerwy w nadawaniu :) a nie o to co mu polecasz do oglądania w casie przerwy

:]

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

dokładnie, chodziło mi o to co poleci zamiast Prison Break, co zresztą 3 razy w tym temacie pisałem, ale kapot pewnie nalezy do tych co przeczyta temat i wali posta bez czytania tresci posta...

ocenił(a) serial na 10
goofy3

nie będzie nic zamiast. Produkują już 3 sezon PB ale w drugim ma sie wszystko rozstrzygnąć. Mają problem jak powiązać 3ci sezon z drugim

ocenił(a) serial na 10
Crazy_3

hehehe rządzicie.... <lol2>