PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Dotychczas w serialu zmartwychwstała Sara. Co do Kellermana - nie widzieliśmy momentu jego śmierci (strzały w furgonetce nie wskazywały jednoznacznie). I tak sobie myślę czy Michael rzeczywiście nie żyje? Może po prostu nagrobek ma być jedynie jakąś ściemą? Może scenarzyści na finał finałów przygotowali nam jeszcze jedną niespodziankę? Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
anadal

Dowiemy się pewnie, że śmierc Michaela została upozorowana i poszedł w ślady matki i pracuje dla jakiejś tajnej organizacji, zostawiając całą rodzinę.

ocenił(a) serial na 9
milten18

Wg mnie umarł na dobrze bo Firma wyleczyła go nie do końca... i w koncowej scenie widac jak sie mu krew z nosa znowu leje... także Krantz zrobił Scofielda w bambuko :-D

ocenił(a) serial na 10
bafiakb

Oglądając 04x22 można tak wywnioskowac, ale czytałem na kilku forach (nie tylko polskich), że Michael zginie podczas próby uwolnienia Sary w odcinkach 04x23/24

ocenił(a) serial na 10
milten18

bardzo możliwe ale ja czytałam że odcinki 23 i 24 mają być nieoficjalne i tylko puszczone w Anglii, no może to plota nie wiem :P ale i tak śmierć Michaela była niepotrzebna :( smutno się skończył serial ehh...:(

ocenił(a) serial na 10
allforu

Zobaczymy czy odcinki 04x23/24 coś wyjaśnią :)

ocenił(a) serial na 6
milten18

a kiedy te odcinki?? na foxie normalnie bedą czy jak??

ocenił(a) serial na 10
ewelaaa1

BRYTYJSKA TELEWIZJA SKY ONE WYEMITUJE 23 i 24 ODCINEK 26 MAJA 2009.