PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

No normalanie padłem na cyce po 10 odcinku. Chyba najlepszy z drugiego sezonu. Jak T-Baga załatwili, akcja z Mahoneyem, z Burrowsami (szczególnie końcówka z nimi). Wogóle cały ten odcinek.

Mikla_the_Rapist

Theodore'a jeszcze nie załatwili, nie wiadomo co ten skurwiel wymyśli wiec jeszcze nic nie jest przesądzone(może utnie sobie ręke, bo zarzekał sie ze do więzienia juz nigdy nie wróci). Odcinek taki sobie...

ocenił(a) serial na 10
cymbalmlody

Chodziło mi o to, jak go bellick z tym drugim o z tą kasą załatwili i jak go zostawili. A urwac sobi tą ręke to napewno urwie. Tego można sie łatwo domyśleć, wkońcu został tylko nią przywiązany.

Mikla_the_Rapist

według mnie odcinek kiepski... kiedy zobaczyłem 2x9 myślałem, że prison break podwyższy poziom jednak po 2x10 na to się niestety nie zanosi :/ ... ja rozumiem, że ludzie mają pecha ale nie takiego, że zrobią 1 krok i juz cos nie tak... cos im mogłoby się udać.... a natomiast osoby ścigające mogliby być nie jasnowidzami...

ocenił(a) serial na 10
Mikla_the_Rapist

No, naprawdę bardzo dobry odcinek. Cały czas trzyma w napięciu. Wiele się dzieje a dziać sie będzie jeszcze więcej !!! No i ta końcówka pozwala przypuszczać, że kolejny epizod Prison Break bedzie naprawde super !

Mikla_the_Rapist

hmm... jak dla mnie troche za bardzo naciagany ten odcinek. ale moze tylko moze odczucie...

Mikla_the_Rapist

A ja jestem załamana po tym jak przeczytałam że ma być 3 sezon.Ubóstwiam ten serial, ale wolałabym żeby zakończyłosie w miare happy endem dla braciszków :) już w II sezonie. A nie 3!!!!!!!!!!

A tak poza tym to Wentworth jest boski :DDDDDDDD

ocenił(a) serial na 8
beta22

hmmm jeżeli rzeczywiście ma być 3 sezon to może być kicha - im dłużej będą ciągnąć tym większy może być z tego gniot :( ale póki co jest świetne i oby tak dalej :)